Grāmatas pārdošanai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 17.Februārī.2015, 21:30 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Andele notikusies
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 18.Februārī.2015, 19:35 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| otomars, varbūt būtu labāk un saprotamāk, ja taisam katrai lietai savu tēmu- tadi nokontrolēt vienkāršāk i saprotamāk
|
|
| |
|
|
otomars | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2015, 01:05 | Komentāri # 14 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Drīzumā pārdošanā- Visvaldis Lācis. Otrais pasaules karš[pāris grāmateļu iztrūkst, bet dažas dublikātā].Beidzot izlasīju.Fakti interesanti un maz zināmi. III [2GAB].VI,V,VI daļa. Dainis Grīnvalds. Kā s redzēju tās lietas.Mana tēva dienasgrāmata.Visai šokējoša patiesība sākot no revolūcijas laikiem līdz ww2 beigam[partādu bezpriģelu, noziedzību padomju armijas rindās, kara laikā nevarēju pat iedomāties.Grīnvalds dienēja kara laika pad. armijas apgādē un bija aculiecinieks šiem un citiem noziegumiem ]
Ādolfs Šilde.Pasaules revolūcijas vārdā. Terors[padomju] pret latviešu tautu no Stučkas laikiem līdz ww2 beigām. Grāmata ir pārspiedums no 1982 g. arzemēs izdotā orģināla.Grāmatā izmantoti mazzināmi un nezināmi fakti, dokumenti,liecības u.t.t.
A,Raškevics. Partizāna piezīmes. Izdota 1961.g.Par Voldemāra Ezernieka partizānu vienību un tās reidu 1942.g.Autors piedalījās kā aculiecinieks.
Osvalds Eglīte. Ēnas purvā.Kureliešu epopeja.Autora, kurš darbojās kureliešu štābā ,liecība
J.Anerauds. Neprāta varā. Dokumentāls stāsts par leģionāra A.Pauniņa gaitām līdz Sibīrijas lēģerim
Pēteris Radziņš. Latvijas atbrīvošanas karš.No 1919.g līdz beigām.
Uz ežiņas galvu liku. Tā ir visiem zināmagrāmata.
Pērs Ulovs Enkvists. Leģionāri. Par leģionāru izdošanu Zviedrijā. Dokumentāls romāns.
A.Šilde. Latvijas vēsture. No 1914-1940 .g. 781 lpp. Izdota 1979.g. ārzemēs.
Pagaidām pietiek.Man rociņas un actiņas piekusa no skribelēšanas :ciest: :ciest:
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
Komentāru rediģēja otomars - Trešdiena, 05.Augustā.2015, 01:06
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2015, 13:38 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf, Quote otomars ( ) Osvalds Eglīte. Ēnas purvā.Kureliešu epopeja.Autora, kurš darbojās kureliešu štābā ,liecība ..ja,ja..rihtig..šitā man ar plauktā stāv..nu riktīgs bojeviks Quote otomars ( ) Dainis Grīnvalds. Kā s redzēju tās lietas.Mana tēva dienasgrāmata ..Otiņ..šitais man interesē..
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2015, 22:27 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) Dainis Grīnvalds. Kā s redzēju tās lietas.Mana tēva dienasgrāmata. ...Otiņ...tad šitais mans\...???vai kā??
Komentāru rediģēja 007 - Trešdiena, 05.Augustā.2015, 22:27
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2015, 22:46 | Komentāri # 17 |
Balvu ielāde ...
| Quote otomars Tottenkopf, lai atrastu vidusceļu ir jāzin ne tikai drauga domas, bet arī ienaidnieka versija
Tu jau ar pa nopietno uz reiz ņem. Es tos gara darbus jau diezgan lielā vairumā esmu salasījies. Tagad mana pētniecības viens atzars skar tieši sarkanos partizānus, to bāzēšanās vietas, bojā ejas vietas un apstākļus, un to likteņi pēc kara. Ja konkētāk, tad tas viss ap Ventspils un Kuldīgas rajoniem.
P.S. Sarunas tikai par andeli. Pārdevējs, ja mantas notirgotas- dod ziņu.
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 24.Septembrī.2015, 07:52 | Komentāri # 22 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, kuru grāmatu vēlies pirkt, jo esmu noskatījis visas trīs apakšējās grāmatas
|
|
| |
|
|
|