Izmaiņas forumā un reģistrācijas nianses
|
|
|
Masters | Datums: Piektdiena, 11.Maijā.2012, 23:26 | Komentāri # 2 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Kas tieši ir jādara savējiem lai kļūtu par pilnvērtīgiem kluba biedriem? Kā tas ir būt aktīvam? Tātad, piemēram, ja man gadās interesants atradums un es vēlos tā bildes ievietot tēma atradumi, tad es to nemaz nevaru izdarīt? Tad jau būt aktīvam nav iespējams.
|
|
| |
|
|
|
Masters | Datums: Sestdiena, 12.Maijā.2012, 12:08 | Komentāri # 6 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) p.s. starp citu pēc noteikumiem Jums bija jāpastāsta par sevi kaut kas šajā tēmā
Tajā tēmā jau esmu par sevi pastāstījis.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 12.Maijā.2012, 12:14 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| sancho76, pilnīgi atbalstu šo ideju...
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 12.Maijā.2012, 13:10 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) laiks arī pastrādāt jaunai gvardei.
Ģeduška...
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 12:34 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| ...nu viss štokos... ...bet vakar man fāterītis teica....vo,i palasīt nevar...nobloķēts...
|
|
| |
kamzolis | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 13:37 | Komentāri # 10 |
Garāmgājējs
Komentāri: 14
Balvu ielāde ...
| Es kaa reiz biju iegriezies numismaatikas sadaljaa, un peekshnji, chiks - vairs nekaa no numismaatikas. Saakumaa domaaju, ka forumam tehniskas probleemas un vienkarshi izdzisushas dazhas sadaljas, bet peec briizha jau viss bija skaidrs. Lai gan mani, kaa jauninjo, shii ideja, vairaak vai mazaak, ierobezho, tomeer kopumaa es atbalstu ideju par daljeeji sleegtu forumu.
"... bet ljaunaa acs, taa negulj, taa visu redz..''
|
|
| |
Ceplis | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 15:47 | Komentāri # 11 |
Kamīnmeistars
Komentāri: 33
Balvu ielāde ...
| Bet kā tad ar VKPAI pārstāvjiem ? Sadaļā "Racējiem" tika izveidotas dažas labas tēmas dizkusijai. Un daži pat aicināja šīs organizācijas pārstāvjus uz diskusiju. Tagad, man ir smagas aizdomas, viņiem šī iespāja ir slēgta...
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 19:02 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
RAIM | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 20:51 | Komentāri # 15 |
Censonis
Komentāri: 98
Balvu ielāde ...
| ja mani ierobežo ,man tas neppatiik,varu jus ar sevi neapgrutinat,un pārāk nevajagg....
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 13.Maijā.2012, 21:59 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| RAIM, ja šeit nepatīk un ja nevēlies palīdzet forumam attīstīties un kļūt kvalitatīvākam, tad nekā mēs Tev palīdzēt nevarēsim..
|
|
| |
|
RAIM | Datums: Pirmdiena, 14.Maijā.2012, 14:00 | Komentāri # 18 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| nevajag ar darīt lietas ,tas ir kas būtu slēpjamas rakt pilskalnus,kapus(ne kara ,ne kursu)tad arī nebus jāspriez kurs kas, klubabiedrs.man tā škiet,tad nebūs jābaidās.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 14.Maijā.2012, 15:15 | Komentāri # 19 |
Balvu ielāde ...
| RAIM, nesapratu- par ko tu runā ? tu te kādu konkrētu apvaino- kurš pēc tava prāta te rok pilskalnus un kapus???
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 14.Maijā.2012, 19:19 | Komentāri # 20 |
Balvu ielāde ...
| RAIM, ..runa jau ir par ko citu.. ..ir tā,ka cits nosēž stundām i-netā,,sameklē interesantu informāciju,izliek šeit...bet cits tik nokačā...neko nedarot.. ..tur jau tā lieta.. ..tā,ka vajag papūlēties,un bus ok
|
|
| |
Scorpinox | Datums: Pirmdiena, 14.Maijā.2012, 21:37 | Komentāri # 21 |
Tematiķis
Komentāri: 197
Balvu ielāde ...
| Nu jau RAIM laiž kā Raimis pa klavierēm!!!
|
|
| |
|
Scorpinox | Datums: Pirmdiena, 14.Maijā.2012, 22:35 | Komentāri # 23 |
Tematiķis
Komentāri: 197
Balvu ielāde ...
| Super mājaslapas Alvilz. Paldies.
|
|
| |
RAIM | Datums: Piektdiena, 18.Maijā.2012, 00:26 | Komentāri # 24 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| man skiet ka ne katrs ,grib sevi attīstīt,jā nekaunos,nesapnoju kļut parkaršu,radiotehnikas,fizikas ,kimijas pārzinātāju - un vēsture interesē tikai periodiski,tadēļ man nav informācijas...visa ciena zinošajiem. ne katrs kareivis grib klūt generālis...
Komentāru rediģēja RAIM - Piektdiena, 18.Maijā.2012, 00:34
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 18.Maijā.2012, 07:04 | Komentāri # 25 |
Balvu ielāde ...
| Quote (RAIM) man skiet ka ne katrs ,grib sevi attīstīt,jā nekaunos,nesapnoju kļut parkaršu,radiotehnikas,fizikas ,kimijas pārzinātāju - un vēsture interesē tikai periodiski,tadēļ man nav informācijas...visa ciena zinošajiem. ne katrs kareivis grib klūt generālis...
mnjaaa.... skaidrs.... nez kāpēc tad šeit esi? nez ko dari naktī Ventspils domē?
|
|
| |