EBAY
|
|
chankers | Datums: Svētdiena, 27.Februārī.2011, 13:45 | Komentāri # 51 |
Kluba kredītu speciālists
Komentāri: 74
Balvu ielāde ...
| Quote (zigis) Aizsūti pircējam inovoice un gaidi kamēr Paypal kontā parādās nauda, un tad sūti prom mantu. invoice jau aizsūtīju 3 dienas atpakaļ. Cik ilgi parasti jāgaida?
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Trešdiena, 09.Martā.2011, 20:46 | Komentāri # 53 |
Balvu ielāde ...
| Man ebay atsūtīja šadu meilu, bet paypal kontā nekā nav. Vai tur kādas diena jāgaida, kad ieskaitīsies? The buyer has sent their payment for the item listed below and it is currently being processed by PayPal. You can also sign into your PayPal account now to check the status of this payment.
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Trešdiena, 09.Martā.2011, 22:55 | Komentāri # 55 |
Balvu ielāde ...
| Quote (zigis) Ebay pretī jūsu mantai tad vajaga parādīties dolāru zīmei kura uz pusi ir iekrāsota zila. Uz pusi nav iekrāsota, bet parādas smilšu pulkstenis! Tas nozīmē, ka man jāgaida? Vai sūtīt jau?
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Svētdiena, 27.Martā.2011, 13:14 | Komentāri # 57 |
Balvu ielāde ...
| Izrādās man vajadzēja ieiet paypal un apstiprināt maksājumu un tad es to saņēmu. Nekas, pirmo reizi iziešu tam cauri un tad jau būs ok.Pievienots (27.Marts.2011, 13:14) --------------------------------------------- Atkal radās jautājums: Kādas programmas labāk izmantot priekš foto koriģēšanas? Pašlaik ar Paint kaut ko mēģinu, bet diez ko labi nesanāk.
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Sestdiena, 02.Aprīlī.2011, 15:07 | Komentāri # 59 |
Balvu ielāde ...
| Quote (zigis) Photoshop es izmantoju. Kāds nezin kur atrast lietošanas pamācību priekš Photoshop? Vēlams latviešu valodā. Vēlos salikt divas bildes vienā. Respektīvi vienas monētas 2 puses vienā attēlā.
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
|
RAIM | Datums: Trešdiena, 20.Jūnijā.2012, 18:14 | Komentāri # 62 |
Censonis
Komentāri: 98
Balvu ielāde ...
| ebay-man škiet labs tirdzins,tāds kā ss.lv tika liels un importa:) kaitina postage only uk,
Komentāru rediģēja RAIM - Trešdiena, 20.Jūnijā.2012, 18:20
|
|
| |
|
MABU | Datums: Trešdiena, 20.Jūnijā.2012, 23:27 | Komentāri # 64 |
Tematiķis
Komentāri: 223
Balvu ielāde ...
| Quote (m77) Visvairāk jau kaitina tie dienas labākie piedāvājumi, tur gandrīz nekad neko nesūta uz LV, skaties un siekalojies...
Tagad jau katram letiņam kāds rads vai draugs UK dzīvo. Tā kā, ja ir to vērts un siekala ir liela tad tikai atliek piezvanīt un sarunāt, ka norādīsi viņa sūtīšanas adresi un tad jau viņš var tev atsūtīt uz LV.
|
|
| |
|
|
Valdemārpilnieks | Datums: Sestdiena, 23.Jūnijā.2012, 20:15 | Komentāri # 67 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| ja jūs gribat kautko iegādāties saistītu ar WW2 tad pameklējiet šeit http://www.militaryitems.com/home.php te nekā daudz nav bet kautko atradīsiet
|
|
| |
RAIM | Datums: Sestdiena, 22.Septembrī.2012, 23:56 | Komentāri # 68 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| VAI TIESAM JA ESMU REGISTRETS,PIEMERAM EBAY.UK ,NEVAVARU IEPIRKTIES EBAY.DE VAI EBAY.COM TUR ATKAL JAREGISTREEJAS?UN PAYPAL VISS ATKAL NO JAUNA?
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 23.Septembrī.2012, 11:12 | Komentāri # 70 |
Balvu ielāde ...
| RAIM, ja esi piereģistrējies vienalga kurā ebay, tad tava parole un logins der arī citos ebay saitos
|
|
| |
RAIM | Datums: Svētdiena, 23.Septembrī.2012, 13:35 | Komentāri # 71 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| nu paldies Dievam un arī Jums!
|
|
| |
|