EBAY
|
|
zigis | Datums: Otrdiena, 23.Martā.2010, 20:04 | Komentāri # 1 |
ebay specs
Komentāri: 607
Balvu ielāde ...
| Protams visi zin Kas tas ir. Bet saprotu, ka ne visi to ir pamēģinājuši. Pats es esmu reģistrējies EBAY jau 9 gadus ir bijuši vairāk kā 700 darījumu. Pirmos gadus biju kā pircējs. Pirktas visdažādākās lietas gan sev, gan citiem, audiodiski, motociklu detaļas, apavi, mūzikas instrumenti, gan antikvariāts utt Pirmos gadus gāja diezgan grūti, nebija vajadzīgo Angļu valodas zināšanu, gan Latvija nebija Paypal norēķinu sistēmā. Dažkārt sūtīju naudu ierakstītā vēstulē, dažreiz ar Western Union (diezgan dārgi). Protam tagad tas viss ir atkritis, jo Latvija ir Paypal sistēmā. Vēlāk arī sāku pats kaut ko notirgot, protams hobija līmenī. Lai sāktu darbības Ebay vajaga divas lietas, kaut cik normālas Angļu valodas zināšanas un Kredītkarti ar kuru var veikt norēķinus ārzemēs. Pats izmantoju Swedbankas Visa karti. Un uz priekšu, reģistrējamies Ebay un Paypal sistēmā. Paypal patiesībā ir Ebay meitas uzņēmums priekš norēķiniem. Pa šiem gadiem esmu palīdzējis arī ļoti daudziem draugiem piereģistrēties Ebay, dažiem uz šo brīdi ir vēl vairāk bijuši darījumi nekā man. Protams visu nevar izstāstīt ir daudz un dažāds nianses. Pieredze nāk ar gadiem. Ja ir kādi jautājumi, rakstiet, ko varēšu palīdzēšu.
Komentāru rediģēja zigis - Otrdiena, 23.Martā.2010, 20:06
|
|
| |
|
|
gobi | Datums: Otrdiena, 23.Martā.2010, 22:41 | Komentāri # 4 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Mani interesētu tieši kko notirgot tur, jo pircis jau šo to esmu :D Un kā tur ar to bankas karti..sākumā ievada visus datus, bet ja tag man ir jauna karte ar citu derīguma termiņu kko vajag tur mainīt?
|
|
| |
|
gobi | Datums: Trešdiena, 24.Martā.2010, 12:33 | Komentāri # 6 |
Kurzemes rakaris
Balvu ielāde ...
| Skaidrs..paldies ;)
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzidzi | Datums: Ceturtdiena, 11.Novembrī.2010, 22:14 | Komentāri # 16 |
Observators
Komentāri: 66
Balvu ielāde ...
| Un kā ir ar preces aizsūtīšanu ? ... un piegādi no turienes ? Ja esi piereģistrējies, pirkt jau var gan anglijas, vācijas, vai jebkurā citā ebay-ā ? Tač ir atšķirība, vest no vācijas, vai piem., no asv?
Tēvu Tēvi laipas meta.....
|
|
| |
gobi | Datums: Ceturtdiena, 11.Novembrī.2010, 22:41 | Komentāri # 17 |
Kurzemes rakaris
Balvu ielāde ...
| Par to samaksu var jau vienoties arī savādāk..paām bija gadījums, kad ar vienu džeku satikos, un tad arī samaksāju, viņš pēc tam tur kko atķeksēja laikam. Par piegādi cik esmu saskāries nav problēmas ne no vienas pasaules malas..kā pašam sūtīt gan nezinu. Un kā viņi tos pasta izdevumus nosaka man arī tumša bilde, bet reizēm iznāk pat ļoti zemi...
|
|
| |
|
|
chankers | Datums: Piektdiena, 12.Novembrī.2010, 12:00 | Komentāri # 20 |
Kluba kredītu speciālists
Komentāri: 74
Balvu ielāde ...
| Tiko sūtīju 4 monētas uz Franciju - samaksāju 1.43 LVL ar visu mīksto konvertiņu.
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Pirmdiena, 27.Decembrī.2010, 17:06 | Komentāri # 22 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) chankers, cik vecas monētas? nebija vecas - 90 gadu igauņu senti...
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|
chankers | Datums: Pirmdiena, 27.Decembrī.2010, 22:54 | Komentāri # 24 |
Balvu ielāde ...
| Mazliet nesapratu jautājumu, bet jā - pasta pakalpojumus apmaksā pircējs. Pie katra pirkuma ir pasta pakalpojumu izmaksas. Tās var būt 1 USD gan arī 20 USD, tāpēc jāuzmanās.
Iesācējs - nesist...
|
|
| |
|