|
Ziedo vietnes attīstībai!
Pārejais
| |
007 | Datums: Trešdiena, 29.Septembrī.2010, 16:14 | Komentāri # 151 |
Balvu ielāde ...
| Kāda kundzīte iet ar savu 5-gadīgo dēlēnu pie sieviešu ārsta. Tas saka: "Jums jāatstāj savs dēliņš ārā, viņš nevar nākt Jums līdzi. "Nekas, nekas", atbild kundzīte, "viņam viss jau ir izstāstīts, viņš zina visu." Ārsts paliek ieinteresēts un nu grib mazo papriekšu notestēt. Viņš paspaida dāmai krūtis un vaicā mazajam, ko viņš tikko esot darījis. "Tu manai mammai aiztiki krūtis", skan atbilde. Dakteris nu grib vēl precīzāk visu noskaidrot un palaiza dāmai kaunuma lūpas. Mazais saka: "Tagad Tu taisi manai mammai kunilingu." Ārsts ir pārsteigts un nu paņem mammu kārtīgi priekšā. Kad viņš ir kārtībā, jautā mazajam: "Ko es tagad darīju?" Puišeļa atbilde: "Tagad Tu dabūji triperi, tādēļ jau mēs būtībā esam šeit!"
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 29.Septembrī.2010, 16:14 | Komentāri # 152 |
Balvu ielāde ...
| Mazais Jānītis ar mammu nokļuvis laukos un zem ērzeļa vēdera pamana ko neredzētu. - Mammīt, vai zirdziņš ir slims? - Kaut tavs tētis būtu tik vesels!
|
|
| | |
007 | Datums: Trešdiena, 29.Septembrī.2010, 17:43 | Komentāri # 154 |
Balvu ielāde ...
| Ja tu gribi atmest pīpēšanu, bet nesanāk! Ja gribi atmest dzršanu, bet nesanāk! Ja gribi atmest sexu, bet nesanāk! Tad nospļaujies, jo neviens dzērājs sexa laikā nav nomiris no pīpēšanas!
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 29.Septembrī.2010, 19:03 | Komentāri # 155 |
Balvu ielāde ...
| Par to, ka pie Ipiķiem atrastie kauli pieder sunim, pārliecinājās arheologs Bērziņš. Tagad viņš ārstē kodumus un rūgti nožēlo to, ka aizticis svešu ēdienu.
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 30.Septembrī.2010, 23:14 | Komentāri # 156 |
Balvu ielāde ...
| Bērēs - Klau, paskaties cik labi Peķka izskatās zārkā! - Nu ko ta Tu gribi, trīs dienas nav dzēris.
|
|
| |
guniusss | Datums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 22:40 | Komentāri # 157 |
Fans
Komentāri: 51
Balvu ielāde ...
| -Kā sauc vīrieti, kurš valkā stringus? -Diegabiksis Ceļu policists:"labi,šoreiz tikai brīdinājums"-Чего?-"četri soda punkti es teicu" Pieejams tikai lietotājiem Pēc mazgāšanas ar SHAUMA mati kļuvuši tik kupli, ka bikšu priekša neiet ciet Skolotājs Uldim saka: Es tev e-klasē piezīmi ierakstīšu!! Uldis saka: A es jums klaviatūru nopizģīšu! Caureja esot ātrāka par gaismas un skaņas ātrumu. Nepaspēj ne gaismu ieslēgt, ne iebļauties Programmētājs pie pianista,nopēta klavieres.- Klaviatūra tev nekas īpašs–89 taustiņi.Bet tas,ka Shift jāspiež ar kājām, gan ir baigā fīča
Komentāru rediģēja guniusss - Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 22:43
|
|
| | |
guniusss | Datums: Sestdiena, 16.Oktobrī.2010, 11:19 | Komentāri # 159 |
Fans
Balvu ielāde ...
| No somu uz Latvieshu.. http://translate.google.com/#lv|fi|gar%C5%A1%C4%ABgs%20lasis
|
|
| | | |
Aigars | Datums: Sestdiena, 23.Oktobrī.2010, 23:33 | Komentāri # 162 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| - Dakter, kad es esmu kopā ar sievu, man loceklis visu laiku uz zābakiem skatās! - Uzlieciet zābakus uz skapja! Nākamais! - Dakter, esmu stāvoklī, bet bērns guļ kaut kā nepareizi! - Tautība? - Ebrejiete. - Izgrozīsies! Nākamais! - Dakter, man pārmaiņus sāp te galva, te pakaļa! - Te būs tabletītes, pārlauziet uz pusēm un dzeriet pārmaiņus! Nākamais! - Dakter, es visu laiku no kaut kā baidos, bez nekāda iemesla! - Māsiņ, purgenu! Izdzersiet, būs jums iemesls. Nākamais! - Dakter, es čurāju ar divām strūklām! - Ielieciet tur pogu, būs četras. Nākamais! - Dakter, man ir klepus. - Māsiņ, purgenu! Tagad nekleposiet, pat nemēģināsiet. Nākamais! - Dakter, man visu laiku ir caureja, 10 reizes dienā skraidu uz tualeti. - Māsiņ, purgenu! Vairs neskraidīsiet, tur arī dzīvosiet! Nākamais! - Dakter, kāja slikti saaugusi pēc lūzuma. Ar kruķiem jāstaigā. - Māsiņ, purgenu! Tūliņ kruķus metīsiet pie malas. Un skriesiet! Nākamais! - Dakter, es katru rītu TUR atrodu nelielu pastmarku! Paskatieties, jau veselu albumu esmu sakrājusi. - Tās nav markas, bet uzlīmes no banāniem. Te būs norīkojums pie okulista. Nākamais! - Dakter, mani nezin kāpēc neviens neievēro… - Nākamais! - Es strādāju kā zirgs, ēdu kā cūka, piekūstu kā suns – ko man darīt? - Nezinu, neesmu veterinārs… Nākamais! - Dakter, palīdziet, es čurāju karstu! - Izņemiet pirkstus no rozetes! Nākamais! - Dakter, man zobi nodzeltējuši! - Tādā gadījumā jums piestāvēs brūna kaklasaite. Nākamais! - Dakter, man ar kājām slikti! - Ar kājām ir labi, slikti ir bez kājām… Nākamais! - Dakter, katru reizi, kad nošķaudos, izjūtu orgasmu! Ko man darīt? - Hm… Šņauciet tabaku! Nākamais! - Dakter, palīdziet, man jau 28 gadi, bet intīmās vietās mati neaug! - Cik reizes nedēļā nodarbojaties ar seksu? - Nu, 30 – 40 reizes… - Uz maģistrālēm arī zāle neaug! Nākamais…
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
guniusss | Datums: Ceturtdiena, 04.Novembrī.2010, 15:59 | Komentāri # 163 |
Fans
Balvu ielāde ...
| Ceru, ka Nav bijuši. ****************************************** Mēs metam pa retam, bet kad krītam tad līdz rītam Bildes: tev rokās šņabis - ahā dzēri!, tev rokās coca-cola - ahā uzdzeramais, kur šņabis?, tev rokās minerālūdens - ahā vakar dzēri Tu resnā margrietiņa,neboli savas vizbulītes,kad dabūsi pa flokšiem,zvaniņi vien nozvanīs!! Skolotājs -Kā sauc cilvēku, kas zog? -Nezinu. -Pēterīt, ja es iebāzīšu roku tavā kabatā un izvilkšu latu, par ko tu mani sauksi? Par burvi Ne vienmēr var atrisināt visu ar dūrēm.....citreiz vajag paņemt arī nūju PARBAUDITA METODE- Lai iazlstīu vādru, nav nzoīems kdāā kātrbīā ir bturi,ja vein paerziā viteā ir priamis un pdējaēis bruts! Futbolā Tak nesimulē..? *************************** Vēlāk iemetīšu vēl.
|
|
| | |
guniusss | Datums: Sestdiena, 06.Novembrī.2010, 13:53 | Komentāri # 165 |
Fans
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiemReku vēlviens :) Atvainojiet, ja liekas pārāk rupjš. Pievienots (06.Novembris.2010, 13:53) --------------------------------------------- Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| | | |
Markomans1 | Datums: Pirmdiena, 08.Novembrī.2010, 00:41 | Komentāri # 168 |
Kluba filatēlijas eksperts
Komentāri: 268
Balvu ielāde ...
| Mazo Vaņu bērnība sakoda suns. Suns aizskrēja un aizmirsa. Bet Pavlovs izauga un neaizmirsa.
Zināšanas nav galvā, zināšanas ir grāmatās. Galvā ir jābūt tam, kur tās atrast.
|
|
| | |
Markomans1 | Datums: Pirmdiena, 08.Novembrī.2010, 01:29 | Komentāri # 170 |
Balvu ielāde ...
| Mazais Jānītis saprot, ka pieaugušajiem ir savi noslēpumi. Pietiek pateikt es visu zinu, un tie ir gatavi maksāt, lai tos neizpaustu citiem. Jānītis pieiet pie mammas un viltīgā balsī saka: "Mammu, es visu zinu." Mamma nosarkst un izvelk no maka 10 Ls un čukstus saka: "Tikai nesaki tētim." Jānītis pieiet pie tēta un saka: "Tēti es visu zinu." Tēvs nobāl, izvelk no kabatas 20 Ls un piesaka: "Tikai nesaki mammai." Tad Jānītis redz pastnieks avīzes nes. Jānītis pieiet pie pastnieka un viltīgi saka: "Es visu zinu." Pastniekam izkrīt soma no rokām, pats nokrīt ceļos, izpleš rokas un ar asarām acīs sauc: "Nu nāc, nāc apskauj savu tēti!"
Komentāru rediģēja Markomans1 - Pirmdiena, 08.Novembrī.2010, 02:11
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 08.Novembrī.2010, 11:40 | Komentāri # 171 |
Balvu ielāde ...
| Quote (guniusss) Programmētājs pie pianista,nopēta klavieres.- Klaviatūra tev nekas īpašs–89 taustiņi.Bet tas,ka Shift jāspiež ar kājām, gan ir baigā fīča shitais labais
|
|
| |
Markomans1 | Datums: Pirmdiena, 08.Novembrī.2010, 22:26 | Komentāri # 172 |
Balvu ielāde ...
| Ja kāds cilvēks jūs ir aizkaitinājis vai apnicis un jūs gribat viņu pasūtīt dirst, bet morāle, audzināšana, kultūras līmenis vai citi apstākļi, jums to neļauj izdarīt tieši, tad aizsūtiet viņam uz e-pastu šo adresi labāk iekšā neej!, un viņš visu sapratīs. Iespēja pasūtīt tiek piedāvāta gandrīz visās lielākajās pasaules valodās.
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 09.Novembrī.2010, 08:56 | Komentāri # 174 |
Balvu ielāde ...
| Markomans1, laba lapa, bet daudzaas valodaas nepareizi rakstiits - piemeeram cheham nevaretu sho suutiit, jo 'iistais' vaards ir kljuudains un nevar saprast kas un kaa..
|
|
| |
Markomans1 | Datums: Trešdiena, 10.Novembrī.2010, 01:11 | Komentāri # 175 |
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf, nekas šaj dzīvē nav pilnīgs.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 28.Decembrī.2024, 09:20 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Hokejs | ▼ | 28.Decembrī.2024, 08:54 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 28.Decembrī.2024, 08:31 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 27.Decembrī.2024, 19:11 | Valduha | WW2 | Lasīt | ..Valdis.. | ▼ | 12.Decembrī.2024, 13:55 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Sīrija | ▼ | 10.Decembrī.2024, 14:45 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Patronu id... | ▼ | 10.Decembrī.2024, 12:57 | Valduha | WW2 | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis, Bogdanlym, Bogdanwgp, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|