Baikeris bykova
|
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 22.Augustā.2010, 21:17 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| johaidii,ta nu gan čomam bēdas..nus lai veseļojas
|
|
| |
|
gobi | Datums: Pirmdiena, 23.Augustā.2010, 10:51 | Komentāri # 4 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Labi vismaz ka izdosies izveseļoties. Bet nu neraža jau baigā ka šitā sanāk...
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 24.Augustā.2010, 20:06 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Nu,vecīt - neaizmirsti,ka tas,kas dzimis rāpot - nelidos un ,kas ta man piegādās saktiņas .... Bet cerams,ka augšāmcelšanās Tev būs veiksmīga un lāpstai nevajadzēs ilgi rūsēt!!!! VESEĻOJIES!!!!
|
|
| |
dzidzi | Datums: Trešdiena, 25.Augustā.2010, 11:44 | Komentāri # 8 |
Observators
Komentāri: 66
Balvu ielāde ...
| Par moci runājot... Man kāds cilvēks kādreiz teica, ka man īpaši jāpievērš uzmanība zīmēm, ko dzīve pasaka....starp rindām. Tad lūk: braucu ar kolēģi iekš auto, pagriežos pret viņu un jautāju: kad tad mēs močus pirksim?, pagriežos atpakaļ ar skatu uz ceļu un pirmais ko ieraugu- ziedu pušķis ar svecēm ceļmalā. Cits gadījums- eju pār deglava ielas tiltu ar kājām. Garām pabrauc džips ar kasti...kurā divi krosinieki. Domīgi noskatos pakaļ un nodomāju, ka krosinieku jau varētu paņemt. Nākošais ko ieraugu- lejā no tilta brauc rīgas satiksmes buss ar lielu uzrakstu priekšā - ULBROKAS KAPI. Tā nu es turos pie stabilākām vērtībām .....ar četriem atbalsta punktiem. Veseļojies !
Tēvu Tēvi laipas meta.....
|
|
| |
|
|
|
|
nēģis | Datums: Ceturtdiena, 26.Augustā.2010, 20:14 | Komentāri # 13 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Cik spēcīgs mocītis?ar priekšējām strādāji? Bildēs izskatās,ka pa trasi laid,tas jau ir nopietnāk,tur riska līmenis daudz lielāks.Zinu,ka Biķerniekos šitā pa trasi baiki laiž,un zinu cik šaušelīgi atgadijumi tur ir notikuši-vienam gūžas kauls,citam kāja,citam roka u.t.t,tapēc es personīgi labāk mierīgi pabraucu tik pa ceļu un likteni neizaicinu,bet ,lai cik tu mierīgi nebrauktu,tev kāds cits var uzskriet virsū
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Piektdiena, 27.Augustā.2010, 11:29 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Nu jāāāāāāāāāāāāāāāā - ar šittamējo jau lēni i nemaz i nepabrauksi - kauliņlaužamaisssssssss
|
|
| |
|
|
|