Rekur krievvalodīgā avīzē "Vestji", augusta numurā ir interesants rakstiņš par mūsu hobiju. Un ir apskatītas vietnes, kas saistītas ar šiem hobijiem. Manuprāt interesanta informācija, vienīgais žēl, ka mūsu forums tur nav minēts. Par cik skanera man nav un viņu mājaslapas arhīvā es šo rakstu neatradu, tad mēģināju vienkārši pārfočēt. Saprast var, ja saprot krievu valodu Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
Man jau skiet, ka labi, ka nav mineets, pietruukst mums tik veel shitie... Un vispaar, es nevienam arii nestaastu par savu hobiju - mazaak probleemu.Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
A kāpēc nestāsti par savu hobiju. Es gan visiem stāstu. Nekas jau nelikumīgs tas nav. Tā var uzzināt daudz labu vietu, bieži cilvēki paši zvana un prasa lai atbrauc pameklēt.
A kāpēc nestāsti par savu hobiju. Es gan visiem stāstu. Nekas jau nelikumīgs tas nav. Tā var uzzināt daudz labu vietu, bieži cilvēki paši zvana un prasa lai atbrauc pameklēt
Par to stāstīšanu citiem ir savi plusi bet ir arī mīnusi. Bet reizēm tiešām sanāk interesantas sarunas par kādu vietu, kur ir bijuši kaut kādi vēsturiski notikumi.