|
Ziedo vietnes attīstībai!
Atcerējos bērnību.
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 18:32 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Čāf lielajiem bērneļiem Un kā nu ne,visi takš kašajamies pa smiltiņām!!!!!! Šiverēju pa māju,kārtoju,jau kuro reizi,vecas un jaunas mantīnas,ko laika gaitā ,kā lkāmis,savilcis migā,mājā un izcēlu gaismā senu rotaļļietu A jēziņ,šamējā tika man uzdāvināta otrajā dienā pēc radības mokām,kā balva,hi.NU un iznāk,ka bez maz vai jau antīka.Diemžēl laika vējos pamatīgi paplucināts zaķu paps,bet ārā nevar mest.Žēl,ka nav tāda aparātiņa,kas spētu viņa ačelēs saskatīt visu,ko tās redzējušas un piedzīvojušas :doma:.Tā nu šamējais jau vismaz 56 gadus šai pasaulē. Un ,vēl viena īpaša mantiņa,kas ar mani mašīnā jau braukā apmēram 17 gadus - šamējais ruņčuks no mašīnas izkāpis tikai,lai ielīstu veļas mašīnā,tā teikt vannu pieņemt . Varbūt citttiem ,bērneļiem šajā mūsu klubiņā arī ir šādas interesantas lietas no bērnības?????????????????????
Komentāru rediģēja Gollums - Svētdiena, 20.Februārī.2011, 20:44
|
|
| | |
sgard | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 19:53 | Komentāri # 3 |
Pedagogs
Komentāri: 289
Balvu ielāde ...
| Kad atvedu meitiņu pie sevis uz laukiem, tad viņai mans koka šūpuļzirdziņš tiek. Sieva saka, ka kaut kāds baigais antikvariāts izskatoties. Pavisam citas formas un stils, salīdzinot ar to, kas pilsētā dzīvoklī. Lai arī tam pie 20 gadiem. Nu manējam ap 40.
|
|
| |
poooll | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 20:07 | Komentāri # 4 |
Censonis
Komentāri: 80
Balvu ielāde ...
| You tube.com atrodami video, kuros visādas padomju laika mantas, rotaļlietas utt - foršī tā paskatīties, par daudzām pat biju jau piemirsis...
Latvijā nav bezdarbs, Latvijā vienkārši viss jau ir izdarīts!
|
|
| |
Jānis | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 21:37 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Atvainojos,ka ar nokavēšanos,bet labāk vēlāk nekā nekad! Man savkār nav nevienas diemžēl bērnības lelles saglabājies,ja nu vienīgi manam mammucim Aijiņa no sibīrijas laikiem,bet to vēl arī jaatrod būtu,lai varētu palielīties! Nu,bet toties atausa prātā viena ļoti mīļa,jauka multenīte par vienu mazu meitenīti un viņas jaunajiem draugiem. Kas bērnībā bija man ļoti mīļa! Skatāmies!!!
|
|
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 22:49 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Mjāaaaa - vecās labās multenes!!!!!!!! Bet tā jau tikai mūsu,večuku, nostaļģija
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 21.Februārī.2011, 10:51 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Gollums) Bet tā jau tikai mūsu,večuku, nostaļģija Jaa jaa veel pasaki, ka smiltis arii saakushas birt... vechuks atradies
|
|
| |
Gollums | Datums: Pirmdiena, 21.Februārī.2011, 11:03 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Jaa jaa veel pasaki, ka smiltis arii saakushas birt... vechuks atradies Nu Tu jau sāc tik nopietni to uztvert - laikam sabijies......
|
|
| | |
Gollums | Datums: Pirmdiena, 21.Februārī.2011, 17:17 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Jāāāā,saldējums pavisam citttādi garšoja.Un tajās kraukšķīgajās vafelītēs ar rozīnēm....vēl tagad atceroties uz mēles jūt garšu... Un kādas mašīnītes - pionieru nometnē līmējām kopā divus limonādes korķus,no smiltīm veidojām trases un tādas gonkas bija,ka nu!!! Un vēl tās faņtiku krāšanas un spēlītes ,kuram tiks vairāk,un ja tev bija šokolādes koņču faņtiki,tad jau biji krutais!!!!!! Un Spartakā pa desmit kapeikām varēja lūrēt muļtikus,kas gāja bez pārtraukuma................ Jāaaaa - zāle bija zaļāka un debesis zilākas,,......
|
|
| |
sgard | Datums: Pirmdiena, 21.Februārī.2011, 19:20 | Komentāri # 12 |
Pedagogs
Komentāri: 289
Balvu ielāde ...
| Bet šo multeni es kaut kā neatminos!?
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 02:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|