gumijas izstrādājumi 2ww!?
|
|
zorro99 | Datums: Sestdiena, 31.Martā.2012, 09:23 | Komentāri # 1 |
Censonis
Komentāri: 91
Balvu ielāde ...
| Sveiks visiem! 2. pasaules karā fričiem jau bija padomāts par drošu sex? varbūt tas nav saistīts ar militāriju?
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 31.Martā.2012, 11:32 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| zorro99, ..protams ka bija domāts par drošu sex.. atrokot kareivjus ir pie personīgajām mantām atrasts.. ..par šo variantu,kas bildē..var visādi būt..
|
|
| |
zorro99 | Datums: Sestdiena, 31.Martā.2012, 12:25 | Komentāri # 4 |
Censonis
Komentāri: 91
Balvu ielāde ...
| Diemžēl šis nav mans atradums! bija trāpijies tas virsējais vāciņš, galīgi laika zoba sagrauzts, sāku pa burtam pētīt, šī bilde no neta.
|
|
| |
|
|
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 01.Aprīlī.2012, 02:16 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| nēģis, Quote (nēģis) Friciisi kaa parasti bij pirmajaa vietaa ...nesaki gannn...varbut protams ir sava taisnība.....bettt,,,ir ari no krievu (padomju)puses atrasti,,....pats neesmu,,,bettt,,,lidmasīnu pilotiem ir bijis,,,ir zēni atradušipie pers.mantām...tā ka.... ..neviens negrib triperbārā ārstēties...sifel...i vel,,,kautko.... ...a ja kass...es pataustīju to gumiju,,,nu ibio,,,pesssso...laikam drusku plānāka..kā mums gumijas cimdiem(darba)
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 01.Aprīlī.2012, 02:18 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote (emils92) Prezervatīvi jau kā būtība parādījās 1ww! prezervatīvi jau bija senajā Romā...
|
|
| |
|
007 | Datums: Svētdiena, 01.Aprīlī.2012, 12:31 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote (emils92) 007, Es tieši domāju par gumijas/lateksa izstrādājumiem, ..kautkur esmu lasījis,ka tur kur dzīvo mori,,,esot sen jau iemanijušies taisīt ari prezīšus...tak jau līdzko iemācījās apstrādāt kaučuka sulu,tā visādas idejas radās kā gumiju izmantot
|
|
| |
Shumis | Datums: Svētdiena, 01.Aprīlī.2012, 17:27 | Komentāri # 13 |
Laipotājs
Komentāri: 36
Balvu ielāde ...
| Pat senajiem Latviešiem jau bija prezervatīvi! No cūkas zarnas! Un māksla bija pareizā mezgla uzsiešanā! To varēja uzsiet uz iekši lai foršāk, čalim! Uz āru, lai foršāk tautu meitai! Bet īsti meistari sēja, tā lai mezgls uz abām pusēm, un labi gan bāliņam, gan meitai!
|
|
| |