|
Ziedo vietnes attīstībai!
Atsauksmes par salidojumu
| | |
emils92 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 13:17 | Komentāri # 2 |
Kluba jurists
Komentāri: 1337
Balvu ielāde ...
| Aigars, Quote (Aigars) Pasākums bija super, kaut daļu neatceros Bet vismaz pie galda tu paliki! ;D
Jā, man arī patika beidzot ar jums satusēt, daudzus beidzot redzēju sejās ar ko, šeit, forumā sarakstos, nummurus apdalījām un ceru ka visi, papildināja esošās zināšanas. Ceru ka visiem arī patika, gan vieta, gan organizācija, u.t.t.
PS. Ir atvērts atrasto mantu birojs! :D
Un izsole notiks rīt! Kad ielikšu bildes! Varu pačukstēt - manā rīcībā ir "FISKARS" lāpsta un kaut kāds, izskatās silts, guļammais! ;D
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 13:55 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Aigars) daļu neatceros Aigari',......viss ok,,,bet labākie kadri vēl priekšā,.. /// par pasākunu,,, ,,,,nespēju izteikties....latviski runājot zašbiisssss viss ir kā vajag 5 priede bij jāzāģe nost,,,sen teicu,,,bet,,,neklausija...nu nekas,,,lai aug.... Spridzekli....sveiciens... ,,,,bet trakomāja gan,,,laikam tiešām esmu mazais idiotiņš...
pomzi,un betonka palika pie priedes,,,. ,,,tā gribējās eksponātus....aaaaaaaaaa...bet tas laikam ir nolemts,,,,,pie priedes...hehe viss ir pie priedes.. Emil...tāvā priekšā cepuri noņemu,,,,,malacis...jauns čalis esi,,,ja visi tādi butu,,,LVnebutu kreņķu....paldies vecozēn....
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 14:03 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| '''''īpaša patecīma MEILIM,,,, ....aizveda,uz pasākumu,,,un mājāmari nogādāja....PALDIESSSSS... ........visiem atvainojos,,,ka šašļiku aizmirsu mājā..
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 14:11 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| ....vienīgi man tā skumji,,,,,ka šefs tāds nerunīgs bij,,,,bet nekas,,,gan jau iemācīsis latviski runāt... ...paldies Sandri,ka mums ir tāds forums...
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 15:33 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Ikar, caur gastronomu varēsi pie manis dabūt dažas mantas, arī tos betona un čuguna gabalus ko gurķu marinēsanai uz spaiņa uzlikt... Japāņu māte,,,,tad tie pricendāļi ir pie Tevis....uuuu.;;;;vieglāk palika.... ...a kas ta vēl????man tā šķiet....viss pārejais ir mājā... nakamnedēl brauksu uz rajona galvaspilsētu,,,,deklarāciju jaiesniedz,,,ta Tevi Madonas burlaku meklēšu ,,,kur esi
|
|
| | | |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 17:59 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote (logitech) pasakums ideals-vieta smuka un ūdens silts APSVEICU........ar 18to augšāmcelšanos ...lab.labbbb...es atkal jokoju ....Wiestur,,,,cepur nost,,,,,
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 18:04 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Bet parunāt es točno vairs nevaru,galīgi kakls ir ciet. ...japāņu mamma...ko ta lai mes ar ar Meili lai sakam?????Tu tak burlaka....vakar nedziedāji......a man gan kakliņs ciet....
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 18:31 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote (logitech) protams privāti private mamamija,,,i nezinu kas tas par fotogrāfu vakar zibināja,,,,,betttt,,,,zinu....ka kadri bus labi .... skatos ,ka laikam visi tādi pus.....saguruši...kautkā nav dzīvības te....
|
|
| |
logitech | Datums: Svētdiena, 06.Maijā.2012, 18:56 | Komentāri # 15 |
Karšu speciālists
Komentāri: 423
Balvu ielāde ...
| gndžas smokeri arī pazuduši Pievienots (06.Maijs.2012, 17:56) ---------------------------------------------
Quote (007) skatos ,ka laikam visi tādi pus.....saguruši...kautkā nav dzīvības te.... ikarus tu jau mums kings :Des laižu pēc alus:D
|
|
| | | | | | | |
007 | Datums: Pirmdiena, 07.Maijā.2012, 11:06 | Komentāri # 22 |
Balvu ielāde ...
| emils92, ..viss pa jauko,,tik šorīt jau no puspieciem blandos pa māju,kā dieva nepieņemt
|
|
| | |
VicoX85 | Datums: Pirmdiena, 07.Maijā.2012, 16:02 | Komentāri # 24 |
Laipotājs
Komentāri: 32
Balvu ielāde ...
| Arī es gribēju pateikties par forši pavadītu laiku un par jauno draugu un kolēģu iegūšanu. Emīl paldies par foršām brīvdienam.
|
|
| |
rusij77 | Datums: Pirmdiena, 07.Maijā.2012, 16:52 | Komentāri # 25 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Paldies Emīlam par ieguldīto darbu organizēšanā, par izbraukuma rakšanas pasākumu. Paldies Sancho76 par racionālo pieeju kluba attīstības jautājumos. 007 un Surikāts - Jūs esat bīstami veselībai katram, kuram ir kaut mazliet humora izjūta, brīžiem sāpēja ne tikai vaigu muskuļi, bet arī diafragma Spridzeklis 27 - zupa bija vienkārši super!, lai izdodas gaišs skats nākotnē! Otomārs un Amigo, bija vienkārši patīkami parunāt par atradumiem un viskautko. Vanags, paldies par kompāniju, ko sastādīji, mums mēnesnīcā mēģinot ar detektoru kaut ko atrast pa apkārtējām meža takām ap ezeru (lai cik tas arī būtu dīvaini, kaut ko pat atradām) Paldies visiem salidojuma dalībniekiem, kurus nepieminēju atsevišķi, par patīkamo gaisotni, kuru visi kopā sev radījām! O jā, Henrij... Tev īpašs paldies par skaļo krākšanu man blakus teltī divu nakšu garumā
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|