Pirmās sezonas atradumi!
|
|
|
|
|
VicoX85 | Datums: Trešdiena, 18.Jūlijā.2012, 08:25 | Komentāri # 79 |
Laipotājs
Komentāri: 32
Balvu ielāde ...
| Denga jau lielākoties ir tādā sliktā stāvokli.
|
|
| |
|
|
|
|
|
Muitnieks | Datums: Trešdiena, 15.Augustā.2012, 10:55 | Komentāri # 85 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Nu šitās deņgas ar steidu ziepēs, jo izskatās ka viņas ir iespējams reanimēt? Kaut kur lasīju, ka cilvēki izrokot šādas monētas izvelk sagatavotu plastmasas maisiņu un ieber tajā zemi kur monēta atrasta, tas nozīmē nesot uz mājām monētu tā atrodas tajā pašā vidē, kur uzturējās, kādus 200 gadus vai vairāk, šāda darbība it kā nepārtraucot mineralizācijas procesu un mājās to uzreiz no maisiņa ar zemi ziepēs. Tas palīdzot monētu ātrāk attīrīt? Kā patiesībā ir nezinu, tāpēc eksperimentēju? Pievienots (15.Augusts.2012, 10:55) --------------------------------------------- Labdien! Atvainojos, šodien pārlasot savu vakardienas rakstīto redzu, ka esmu izlaidis vienu nopietnu procesa daļu, tāpēc atkārtošos, kad monēta zemītē atnesta mājās, to izņemot no maisiņa, kur tā uzturējās zemītē vispirms uz pāris dienām ievieto destilētā ūdenī, tā atšķaidot minerālus un tad pēc pāris dienām var likt ziepēs, bet metode kā attīrīt monētas nav pati ātrākā, tomēr gudri onkuļi saka saudzīgākā? Uz deņgām varētu pamēģināt? Vēl šitās deņgas ir jāpēta viņām ērglis esot dažādāks un no tā ir atkarīga monētas vērtība. Pati patīkamāka procesa daļa ir tā, ka monētas katru nedēļu ar apgieztu zobu birstīti viegli jātīra.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zed | Datums: Piektdiena, 05.Oktobrī.2012, 20:06 | Komentāri # 99 |
Darba rūķis
Komentāri: 739
Balvu ielāde ...
| Atvainojos par atkārtošanos, bet!! Varbūt kāds zin, vai nojaus, kas tie par atribūtiem?? (aizdomas, vai nav kas uz pagoniem)?? Pievienots (05.Oktobris.2012, 20:06) --------------------------------------------- Amigo, , Man tā bilde klāra tapa jau uzreiz, es tik bildu par to, tā kā nedaudz dziļāk! Jo tas tā nu ir, bet tai sakarā man nav nekādu iebildumu!
Komentāru rediģēja zed - Piektdiena, 05.Oktobrī.2012, 19:56
|
|
| |
|