|
Ziedo vietnes attīstībai!
....sēžu....un domāju..........
| |
007 | Datums: Svētdiena, 19.Augustā.2012, 21:14 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| ...ir tā....sēžu un domāju.....man garšo alus...nevaru ne dienu iztikt....,,,,pīpāt.1,5 paciņ....jākūpina....ari gribasss..un ko nu????trakas lietas////............sennnnnnn...gadus 2vus....gribu Garret pinpointeru...a...ko????nesanāk....ibijo....rāmīt.......kas pa lietu>??parēķināju...iuz alus vien...3 m\eeen///jaums pipo garett///jomajo/....ko lai dara??
|
|
| | | | | |
007 | Datums: Pirmdiena, 20.Augustā.2012, 00:38 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Aiz bezdarbības rakšanā, sāk rasties visādas kalkulācijas ...šito tekstu gan nesaki...nebus taisnība...jomajao...nu...
|
|
| |
fakel | Datums: Pirmdiena, 20.Augustā.2012, 07:35 | Komentāri # 7 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| Pirms gadiem nometu smēķēšanu,tagad katru vakaru dzeru alu ,ko pirms tam vispār nedzēru.... Neko tu tur neietaupi...
|
|
| | | |
RAIM | Datums: Pirmdiena, 20.Augustā.2012, 20:19 | Komentāri # 10 |
Censonis
Komentāri: 98
Balvu ielāde ...
| ni sudba pinpoterisgaretovskij,cik var saprast
|
|
| | | | | | | | |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 01.Septembrī.2012, 20:50 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Es gan vēl zibinu ar šito - Bullseye II Pinpointer. Pēc sezonas jānomaina tikai ieslēgšanas poga...bet tā aparāts bezotkaznijs
|
|
| |
Arkls | Datums: Svētdiena, 02.Septembrī.2012, 03:16 | Komentāri # 19 |
Vietējais guru
Komentāri: 108
Balvu ielāde ...
| 007, Moraļņiks...tas pāriet...viss kārtībā...;)
Rakt vai nerakt? - Tāds ir jautājums!
|
|
| |
Jaunlatvietis | Datums: Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 08:22 | Komentāri # 20 |
Vietējais guru
Komentāri: 115
Balvu ielāde ...
| sanāk ietaupīt,pie tam ļoti (nepīpoju nu jau kādu pusgadiņu),ar treso reizi sanaca atmest.Ta tik liekas ,ka neredzi to naudiņu,jo speciali jau neliek burciņā,bet kad pareķina cik naudiņas būtu jau izkūpinajis..un veselībai nāk par labu, i bučaties ar savu sievisči patīkamāk bet nu šito ni ni,tas lai paliek pie ieradumiem
Bet ja nu galīgi nevar atmest un atrast brīvos līdzekļus,tad ir ieteikums,atrodi tuvākos svētkus un izsaki kadam savam tuvam cilvekam savu vēlēšanos skaļi,lai uzdāvina vai visa ģimene sametas pa rubulim:) Man ar ir sava vēlesanas saistita ar detektēšanu,pat divas viena pinpointers ,otra Pieejams tikai lietotājiem tik to laikam kaut kā pats,majnieki varetu nesaprast.Kaut neesmu detektejis jau gandrīz 3mēnešus,bet jaunu palīgu gribas gan.Bet to nu pēc kazām un nākamgad.Tik palasot Zirnes kundzes un citu balto cilveku sarunas,gribas vienkārsi iet sēnes lasīt un arī pie izdevības neņemt rokas aparatu,lai nejustos ka dzimtenes nodevejs.
Komentāru rediģēja Jaunlatvietis - Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 08:40
|
|
| |
RAIM | Datums: Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 10:21 | Komentāri # 21 |
Censonis
Komentāri: 98
Balvu ielāde ...
| visa ģimene mani izdziis no majas ja dosu namjoku par tadas aparatuuras iegaadi?(Metāla detektors Minelab CTX3030)
Komentāru rediģēja RAIM - Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 10:25
|
|
| |
sandziks | Datums: Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 11:52 | Komentāri # 22 |
Observators
Komentāri: 75
Balvu ielāde ...
| es ta gan pipeju esu meginajis atmest pars reizes bet nekas nau sanacis. alinu arii reizem padzeru draugu loka.
|
|
| |
Jaunlatvietis | Datums: Pirmdiena, 03.Septembrī.2012, 22:52 | Komentāri # 23 |
Vietējais guru
Komentāri: 115
Balvu ielāde ...
| nezinu vai tas palīdzēja,bet pirmo reizi,saderēju ar čomu,div nedeļas nepīpeju,bet mocījos un kad ar viņu atrunajām,tad puscigareti nopīpejam,ta kadas divas nedeļas ņēmāmies,tad atsāķu uz kādām padsmit dienām,tad nopirku ecigareti,māžojos ar to,bet pilnīgs mēsls,bet ta pat piederēja pie atmesanas strateģijas plāna,tad megināju pīpet pāris cīgas diena vai arī tik tad kad iedzeru,a iedzēru es biežī) un tad pec dzimšanas dienas nolemu pielikt punktu,jo arī bija apslapejusies vēlme intensīvi pīpēt.Bija arī iespaids redzot ka cilveku "sagrauz"plaušu vēzis,pīpeja ap 1.5-2paciņas diena un viss noritēja tik strauji,ka nebija vairs iespējas atpakaļceļam . Šobrīd ir ta,ka grūti atrasties smeķējosa cilveka klatbūtne,ja uznak virsū dūmi,esmu pa pālim mēginājis papīpet(speciāli nopirku tādiem gadījumiem ne tās augstākas klases cīgas) un katru reizi kad uznāca vēlme ,neatteicu sev un katru reizi bija aplauziens,klepus un pretīga sajūta.Pēdējo reizi ievilku pirms kāda menesa un to cīgas paciņu esmu izmetis āra,jo pat dzerot vairs nav tāda doma,ka varētu uzpīpot. ceru,ka vēl kādam šis stāsts palīdzēs.
|
|
| |
fakel | Datums: Otrdiena, 04.Septembrī.2012, 07:39 | Komentāri # 24 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| No 6 klases pīpēju... Sanāca atmest tādā veidā... Saslimu ar baigo temperatūtu kādas 4 dienas,nepīpēju,neēdu,gulēju gultā... Pēc tam izgāju automātiski uzpīpēt,jūtu,ka neprasās pēc tā sūda vairs... Tagad,ka cits velk man no tiem dūmiem rauj uz aukšu... ēdienam cita garša...
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 04.Septembrī.2012, 10:13 | Komentāri # 25 |
Balvu ielāde ...
| ...da ladno...es esmu atmetis 3 reizes...pirmais termiņs bij gads,,,tad 1,5 gada...pēdejais 5 gadi...un vienmēr esmu atsācis,,,jomajo...ja kas laikam tagad tiem sm;eķiem toč kauko liek klāt...nu nevar iztikt..
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|