Aptauja!
|
|
|
|
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 14:34 | Komentāri # 1 |
Laipotājs
Komentāri: 26
Balvu ielāde ...
| Pats tgd krāju metāla detektoram Garret ace 350 (Pavasarī varēs nomēģināt!! ) Sākumā rakšu uz haļavu pa laukiem, jo pagaidām vēl nēesmu ieplānojies kādā konkrētā vietā rakt. Tgd pa ziemu jaatrod infa par muižām pilīm frontes līnijām un pavasarī jāiet rakt ;D
Varu rakt, nevaru nerakt.
|
|
| |
|
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 18:30 | Komentāri # 3 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Quote (m77) Infu par muižām un pilīm vari meklēt tāpēc lai neieraktos kur nevajag citādi ziepes lielas... Nemeklēt vai meklēt?
|
|
| |
|
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 18:58 | Komentāri # 5 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Quote (m77) Nu nevar tā uz haļavu, jāzina kur roc. Citādi vari ierakties kādā kultūrvēsturiskā objektā.
Bet piem es pārzinu savus laukus un pat visu māju īpašniekus tad jau var uz haļavu rakt piem pagalmā, tīrumos, pļavās. .
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 19:11 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Velnins25) tad jau var uz haļavu rakt piem pagalmā, tīrumos, pļavās
Jauniešu maksimālisms veiksmi rakšanā
|
|
| |
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 19:33 | Komentāri # 7 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Jauniešu maksimālisms veiksmi rakšanā
Paldies! Veiksmi Jums arī!
|
|
| |
Mednieks | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 20:21 | Komentāri # 8 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Velnins25) Bet piem es pārzinu savus laukus un pat visu māju īpašniekus tad jau var uz haļavu rakt piem pagalmā, tīrumos, pļavās. bet vai Tu zini, kur atrodas Tev tuvākais kultūras piemineklis? (lielākā daļa cilvēku (man tā šķiet) tādas lietas nezin, jo nav jau kur uzzināt)
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 20:29 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) bet vai Tu zini, kur atrodas Tev tuvākais kultūras piemineklis? (lielākā daļa cilvēku (man tā šķiet) tādas lietas nezin, jo nav jau kur uzzināt) Un tu nezini kur atrast???? Saraksts
|
|
| |
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 20:34 | Komentāri # 10 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) Bet piem es pārzinu savus laukus un pat visu māju īpašniekus tad jau var uz haļavu rakt piem pagalmā, tīrumos, pļavās.
bet vai Tu zini, kur atrodas Tev tuvākais kultūras piemineklis? (lielākā daļa cilvēku (man tā šķiet) tādas lietas nezin, jo nav jau kur uzzināt)
Man laukos dzīvo ome un opis kas jau tur dzīvo 30 gadus viņi visu pārzina.
Vēl man būtu jautājums kā var izlasīt baznīcas grāmatu ar tiem gotu burtiem?Pievienots (25.Septembris.2012, 20:34) --------------------------------------------- Vai ir iespēja kautko atrast pie pirmā Latvijas teātra?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 20:38 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Velnins25) Vai ir iespēja kautko atrast pie pirmā Latvijas teātra? Mnjā... te skatos vecākiem drīz nāksnies šķirties no paprāvām naudas summām sodu naudās...
|
|
| |
|
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 22:16 | Komentāri # 13 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Jūs runājat par to baznīcas grāmatu?
|
|
| |
Amigo | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 22:29 | Komentāri # 14 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Vai ir iespēja kautko atrast pie pirmā Latvijas teātra? Runājot par šo.
|
|
| |
|
Velnins25 | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 23:36 | Komentāri # 16 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Piedodiet par šiem tekstiem jo es vēl visu nezinu es esmu jauniņais un tādēļ arī jums to visu jautāju!
|
|
| |
|
Restaurators | Datums: Otrdiena, 25.Septembrī.2012, 23:56 | Komentāri # 18 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Mnjā... te skatos vecākiem drīz nāksnies šķirties no paprāvām naudas summām sodu naudās... Velnins25,Kas par gotu burtiem,tā ir vecā druka.Mazliet iesringsti,padomā loģiski lasot,pēc pāris dienām varēsi brīvi orientēties tajos tekstos.Es Tavā vecumā pats arī tā iemācījos bez kādiem palīgiem.Ņēmu vecās drukas bībeli un tekstus salīdzināju ar mūsdienu.
|
|
| |
|
Velnins25 | Datums: Trešdiena, 26.Septembrī.2012, 07:56 | Komentāri # 20 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Kur jūs atrodat tās baznīcas grāmatas?
Un vecā raksta bībeles?
|
|
| |
Mednieks | Datums: Trešdiena, 26.Septembrī.2012, 09:33 | Komentāri # 21 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) Un tu nezini kur atrast???? es ta zinu, man ir ne tikai saraksts, bet arī kartogrāfisks materiāls, bet liela (lielākā?) daļa cilvēku, pat tie kas dzīvo uz vietas nezina, ka viņiem blakus ir kāda nebūt apmetnes vieta vai kulta vieta... pats par to vairākkārt esmu pārliecinājiesPievienots (26.Septembris.2012, 09:33) --------------------------------------------- starp citu pamēģini tajā sarakstā kaut ko atrast un pats galvenais saprast, kur tas atrodas.... Vēlu sekmi!
|
|
| |
Velnins25 | Datums: Trešdiena, 26.Septembrī.2012, 16:17 | Komentāri # 22 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Amigo,
Bet tajā sarakstā nav liegums par to teātri.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 26.Septembrī.2012, 18:43 | Komentāri # 23 |
Balvu ielāde ...
| Velnins25, bet katrā pilsētā trādā likums par rakšanas darbu saskaņošanu ar pašvaldību. Rkasi bez saskaņošanas- vecākiem uzliks admnistratīvo sodu.
|
|
| |
Velnins25 | Datums: Trešdiena, 26.Septembrī.2012, 19:49 | Komentāri # 24 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Velnins25, bet katrā pilsētā trādā likums par rakšanas darbu saskaņošanu ar pašvaldību. Rkasi bez saskaņošanas- vecākiem uzliks admnistratīvo sodu.
Jūs katru rakšanu saskaņojat ar pagastu vai novadu??
Es saprotu kad jāsaskaņo ar zemes īpašnieku bet nejau ar pašvaldību.
|
|
| |
|