Neliels video[izbraukuma]
|
|
|
|
|
kareivis88 | Datums: Trešdiena, 07.Novembrī.2012, 17:26 | Komentāri # 4 |
Zintnieks
Komentāri: 348
Balvu ielāde ...
| Saprotu, ka ar kartēm neviens negribēs dalīties, bet varbūt, lūdzu, varat pasviest ideju kur var tik pie zviedru kadastra kartēm?
Cieni savas zemes vēsturi!
|
|
| |
|
|
|
kareivis88 | Datums: Trešdiena, 07.Novembrī.2012, 20:38 | Komentāri # 8 |
Zintnieks
Komentāri: 348
Balvu ielāde ...
| Quote (Amigo) kareivis88, jā ar zviedru kadastra kartēm tā arī ir ka sarežģīti latvijā dabūt , bet ar māsas starpniecību no zviedrijas caur Īriju vakar man tieši atnāca šis zviedru kadastra kartes grāmata. Ā, skaidrs, tad grāmatas ir šo karšu izziņas avots. Paldies!
Cieni savas zemes vēsturi!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mednieks | Datums: Ceturtdiena, 08.Novembrī.2012, 18:09 | Komentāri # 17 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) vakar man tieši atnāca šis zviedru kadastra kartes grāmata varbūt var lūgt laimīgo īpašnieku kādu grāmatas stūrīti atrādīt plašākai publikai .... tā teikt siekalu izdalīšanās veicināšanai
|
|
| |
|
|
|
|
Restaurators | Datums: Ceturtdiena, 08.Novembrī.2012, 20:34 | Komentāri # 22 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| otomars, Neliek mieru man tas manteļskurstenis.Manā pusē viens tāds,bet tīri no sarkanajiem ķieģeliem,un arī laika zoba sagrauts.šis interesants ar to,ka pat nesošajos leņķos nav ķieģeļi,bet akmeņu mūrējums.Un pat ,,desu"koks saglabājies.Žēl gan,ka šitādas lietas vienkārši sabrūk.
|
|
| |
|
Restaurators | Datums: Ceturtdiena, 08.Novembrī.2012, 21:33 | Komentāri # 24 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, Nūū,ja par kolchoza laikiem sākam runāt,tad vispār sirds sažņaudzas.Es tak par to-ko šobrīd vēl var glābt.
|
|
| |
|