Neparasts atradums
|
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 12.Novembrī.2012, 18:59 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| ...šitāda apliecība man arī kādreiz tika izsniegta,,,tikai kur ir tagad,,i nezinu..
|
|
| |
|
|
|
Meilis | Datums: Pirmdiena, 12.Novembrī.2012, 22:04 | Komentāri # 6 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Tajos laikos katram dabas un pieminekļu aizsardzības biedrības biedram bija gadā jāsamaksā 20 kapeikas... un jādomā ka tādu biedru bijis daudz... Biedra pienākumos, protams, bija nekavējoties ziņot biedrības vadībai vai attiecīgajai Darbaļaužu deputātu padomes izpildu komitejai par jebkura dabas, vēstures vai kultūras pieminekļa iznīcināšanu vai bojā ejas draudiem un gādāt, lai novērstu tā bojā eju vai iznīcināšanu.Pievienots (12.Novembris.2012, 21:59) ---------------------------------------------
Quote (emils92) Vispār kā tev ar 705 terku ir?? Esi dabūjis atpakaļ? Ar Terrku bēdīgi... īri pateica ka 200 Ls un atsūtīs vietā jaunu ''smadzeņkastīti''... bet man necēlās roka maksāt un tagad stāv kaktā gaidot labākus laikus...Pievienots (12.Novembris.2012, 22:04) ---------------------------------------------
Quote (Muitnieks) man šitāds Voldiņš jau pusotru gadu ziepēs guļ, Tad jau būs labi gan nomazgāts... man šķiet baigi labi ik pa laiciņam no ziepēm izvilkto monētu ar sodu paberzēt pirkstos... melnums noberžās tikai tā...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 13.Novembrī.2012, 10:10 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Meilis, varbūt spole DD andelējās?
|
|
| |
|
|