Aizvadītās sezonas dīvainie atradumi
|
|
|
|
|
sandziks | Datums: Otrdiena, 15.Janvārī.2013, 19:15 | Komentāri # 4 |
Observators
Komentāri: 75
Balvu ielāde ...
| staigājot pa meziem vaj pa upju krastiem negribētu uz šitada tikt.
|
|
| |
|
Ceplis | Datums: Ceturtdiena, 17.Janvārī.2013, 13:36 | Komentāri # 6 |
Kamīnmeistars
Komentāri: 33
Balvu ielāde ...
| Tīri labi izskatās. Man pat šķiet, kā no dizaina priekšmetu viedokļa, šāds paskats pat ir labāks ...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Gollums | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 08:58 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Senos laikos,kad zāle bija zaļāka un debesis zilākas,sanāca ,,pavazāties,, pa taigas plašumiem un tur vietējie brakonjeri šādas,līdzīgas uzpariktes bieži izlika mežos.Bija diezgan jāuzmanās,jo cirtiens bija diezgan iespaidīgs.Slazdus izlika tik daudz,ka bieži pat aizmirsa par tiem.Vai arī vienkārši nevarēja atrast,kur uzlikti.Atradām vairākus ar jau skeletiņiem iekšā - vienā bija nelliels lācis,laikam jaunulis un divos bija brieži.Briesmīga bada nāve.Lācis laikam bija cīnījies ilgi,jo kauls bija riktīgi saskrāpēts.Mēs pat divatā knapi varējām attaisīt to verķi.Nezinātājs,cilvēciņš,ātri varēja galu dabūt.Un ne jau no zvēriem,bet gan no šitādām maliķu uzpariktēm - populārākās bija cilpas,slazdi un uzvilktas karabīnes,kas karājās zaru teltī,kur novietoja ēsmu.Tās gan vairāk bija domātas lāčiem.
|
|
| |
|
|
|
pirats | Datums: Otrdiena, 22.Janvārī.2013, 23:22 | Komentāri # 17 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| Labs liec tik kātus iekšā un lai štrumenti turpina kalpot cilveces labklājibai
|
|
| |
|
|
|
|
|
Muitnieks | Datums: Piektdiena, 25.Janvārī.2013, 22:34 | Komentāri # 23 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Rusij77 tad jau Kanbērzs Tev radinieks ja Rusijovičs? Meili paldies, nevajadzēja jau tā tērēties mēs tāpat labi saprotamies! Tavs salīdzinājums ar zāģeriem ir ļoti pamācošs. Vāciešiem noteikti patiktu Nr.2 nemāku vāciski rakstīt, bet viņiem ir teiciens "langsam aber gut" un viss štokos zāģeris skaidrā un zāģis vesels, darbs iet uz priekšu katru dienu, tikai nav izstrādes? Kāpēc? Tak ļoti vienkārši darbs tiek imitēts. Lai gan 3 kubi pa dienu ir galīgi nekas. Kad man nebija Husgvarn zāģēju malku ar vienrocīgo pārtaisītu no divrocīgā, četrās stundās pusotrs kubs un sakrāmēts kaudzītē noteikti sanāca, tiesa ar to spēki bija izsmelti, jo neesmu tas tips par ko rakstīji Nr.1 Esmu redzējis šādus vīrus savā elementā, tas ir vienkārši fantastiski, kā rīkojas ar zāģi. Šodien vēlējos ielikt savus cirvīšus, bet atkal aizpļāpājos, kā veca tirgus sieva? Tālāk pievienoju cirvi, ko atradu sadauzītu, un kurš tika atrestaurēts un tagad man kalpo ļoti labi.
|
|
| |
|
pirats | Datums: Piektdiena, 25.Janvārī.2013, 23:29 | Komentāri # 25 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| jeb arī baļķu tēšamais ?
|
|
| |