Laika apstākļi Latvijas novados
|
|
|
zed | Datums: Sestdiena, 30.Martā.2013, 17:32 | Komentāri # 102 |
Darba rūķis
Komentāri: 738
Balvu ielāde ...
| Jā, tiešām talanti(varbūt esam liecinieki, jaunu dzejnieku tapšanā), nu baigi forši, tā tik turpināt!! Bet par laiku runājot, pavasars jau sevi nedaudz lika manīt un protams neizbēgami tas jau arī kādreiz atnāks tā pa īstam(citu variantu nav, par laimi)!!
Komentāru rediģēja zed - Sestdiena, 30.Martā.2013, 17:40
|
|
| |
Garais | Datums: Sestdiena, 30.Martā.2013, 17:50 | Komentāri # 103 |
Balvu ielāde ...
| Starp citu, runājot par laikaprognozi, esmu pasācis izmantot šo lapu: Pieejams tikai lietotājiem Patīkami vienkārša.
Komentāru rediģēja Garais - Sestdiena, 30.Martā.2013, 17:50
|
|
| |
|
|
|
|
|
coffee | Datums: Sestdiena, 30.Martā.2013, 20:18 | Komentāri # 109 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Es kautkā pēc šitās lapas esmu pasācis vadīties - http://meteosapnis.lv/#temperature Saprotoša, diezgan detalizēta.. Jāizvēlās tik interesējošais pasākums (nokrišņi, temperatūra, vējš, utt.) un tik slidini peles kursoru pa stundām un vēro, kas nu būs.. Diezgan precīza.., piečakarējusi mani līdz šim nav..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
Komentāru rediģēja coffee - Sestdiena, 30.Martā.2013, 20:20
|
|
| |
|
|
coffee | Datums: Sestdiena, 30.Martā.2013, 20:44 | Komentāri # 112 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Jā.. un galvenais, ka diezgan precīzi tur viss notiekās.. Vienreiz, gaidot sniegputeni, kļūda kautkādās 10 , 15 minūtēs tikai sanāca..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 31.Martā.2013, 00:06 | Komentāri # 115 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Amigo) Tas ir super vienu stundu mazāk jāstrādā šonakt. ...vot valna loderis .............. ...kaimiņmājā skurstens kūp... ...valna Antūns ļergu dzen... ..šprikstels ielec ustabā... ...Amigo steidzās palīgā... ......... ...nu šitā,,,,bet lai dievs nedod to nelaimi....
|
|
| |
|
007 | Datums: Svētdiena, 31.Martā.2013, 00:30 | Komentāri # 117 |
Balvu ielāde ...
| Amigo, ,,,bus jau labi,,,es jau tik tā,,pa jokam... ..pažarnieki kūlu dzēš.. ..valna Antūns kalnā sēž.. ..skatoties uz šito visu.. ..jāvelk laukā savu cissu.. ..un tad,ar to lielo strūklu.. ..jāspricē uz maitu kūlu.. .... ...visi melni nokvēpuši... ...nelaimīti novērsuši... ...nu jau var ar pilnu tvaiku... ..iemest kuņģī kādu paiku...
|
|
| |
|
|
|
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 01.Aprīlī.2013, 12:35 | Komentāri # 123 |
Balvu ielāde ...
| ...nu ja šitā turpināsies kirdik būs,,jau ap 13 cm.piesnidzis,,un snieg vēl.
|
|
| |
|
|