Laika apstākļi Latvijas novados
|
|
coffee | Datums: Pirmdiena, 01.Aprīlī.2013, 13:22 | Komentāri # 126 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Madonas pusē kārtīgs pavasaris..- pūpoli, vizbules.. Putni čivina, kaķi jūk prātā un pilnas ielas ar meitenēm miņukos.. Kā sak - kūla deg un viss notiek!!!
Laiks kā kārtīgā februārī - sniega lāpsta un pelnu spainis autiņam bagažniekā, piepūsts nepajokam un vēl turpina pūst.. Jāsāk mēģināt bagarēt ceļš uz bodi..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2013, 14:22 | Komentāri # 130 |
Balvu ielāde ...
| rusij77, man tagad pilna mute siekalām, cerams uz salidojumu kāds ananāss no pašu dārza būs līdzi paķēries
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2013, 19:41 | Komentāri # 133 |
Balvu ielāde ...
| rusij77, mnjā... šitāda priekšā es esmu bezspēcīgs
|
|
| |
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 03.Aprīlī.2013, 12:33 | Komentāri # 138 |
Balvu ielāde ...
| ,...traks var palikt...šorīt Ērgļos -13...nu tagad gan jauks,,saulīte silda..bet sniegs ļoti daudz..līdz ceļiem,un vairāk.
|
|
| |
|
|
rukets | Datums: Trešdiena, 03.Aprīlī.2013, 18:28 | Komentāri # 141 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) jau piektdien Madonā lidinājies stārķis
Šodien pats stārķi pie Kuldīgas redzēju, tā ka nebūs melots.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
Garais | Datums: Trešdiena, 03.Aprīlī.2013, 19:39 | Komentāri # 144 |
Balvu ielāde ...
|
|
|
| |
|
|
|
Onslovs | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 00:26 | Komentāri # 148 |
Censonis
Komentāri: 89
Balvu ielāde ...
| Mans pēdējās dienās pašam negribot kā paskatās pa logu, tā sāk spļaudīties ─ nu cik var! Nu negrib laist vaļā tā ziema, negrib! Liepājas galā jau labu laiku spīdinās saulīte, bet še tev... katru rītu plāna seģele sakrājas... a bet siltā Saule saka: "Jā, ej... ej, draugs, paspēlējies savā smilškastē, atlaidīs to purekli rokās", bet tajā pat laikā veselais saprāts: "Da skuju, tā ir optiskā ilūzija, viss apraktais vēl ir neizrokams, aplauzīsi knaģus skrāpēdamies"...
Nu... vēl vienu nedēļu daba spēlēsies šajā "ne zivs, ne gaļa" režīmā un man būs jāmeklē jauna lāpsta, jo vecā būs noasināta līdz kapļa līmenim
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 14:13 | Komentāri # 149 |
Balvu ielāde ...
| Ikar kā tavā galā? mums te kaut kas biskinj pabirdināja un tagad miers
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 14:38 | Komentāri # 150 |
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf, ..nu ko lai saka,,cik saulītē saplok..tik atkal piebirst klāt..patreiz snieg,,vējš..nu puteņo...labi,ka sniegs tā druscītiņ birst...bet zinu ,ka rīt būs pagalms jārok.. ..domāju,ka uz maija sākumu nekāda rakšana nebūs.. ..tā,ka Meili..derības esmu pakāsis..5 LVL no manis. ..nu temperatūra pēdējās divas..dienas ap 0
|
|
| |