Meža dzīve pirms 80 gadiem
|
|
|
|
|
|
Garais | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 09:16 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Fonā tak izskatās koki zaļi un apakšā zem galvas, liekas, ka ir ozolzari palikti.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 13:40 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| ..ehh Meili..apskaužu Tevi ar guvumu(nepārproti tik,,neskaužu)..ja kas šis ir ,var teikt to laiku labākais žurnāls..nu jā,,vēl ļoti interesanta bija Atpūta.. ..aiii,kā gribētos tos visus žurnālus izlasīt,ko esi dabūjis..
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 17:14 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Nekādu problēmu, kad esi Madonā piekāp... daži mēnešu izlaidumi man ir arī pa diviem... ...būtu labi,ja varētu sarunāt,ka iedod visus,uz palasīšanu...esmu gatavs dot parakstu,ka emu paņēmis.kaut pie notāra..ja man netici....ļļļoooti gribās palasīt..
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 21:32 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Tas ir kopā apm 120 ''Meža dzīve'' + kādi 30 gab ''Mednieks un Makšķernieks'' ir ok... Quote (Meilis) tu vecs paliksi kamēr tos visus izlasīsi... vasaru palaidīsi vēl garām... ..to visu,es vēlētos,uz nākamo ziemu,,,palasīt..tikai,,ja būšu sveiks,un ,vesels...vai...arī.....dzīve,kādu kūleni neapmetīs..un bŪšu zonā
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2013, 21:46 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Meilis, ...nu tad kā???varu aizrunāt,uz palasīšanu,uz nākamo ziemu???atdošu visu,labākajā kārtībā...neko nenoķepelēšu---nesaplēsīšu...
|
|
| |
|
|
|
Mednieks | Datums: Piektdiena, 12.Aprīlī.2013, 23:25 | Komentāri # 18 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) ...būtu labi,ja varētu sarunāt,ka iedod visus,uz palasīšanu... http://periodika.lndb.lv/periodi....eType:P
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|