|
Ziedo vietnes attīstībai!
Iemūžini mājvietu
| | | |
rukets | Datums: Pirmdiena, 08.Aprīlī.2013, 20:31 | Komentāri # 3 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Valduha, ideāls piemērs, un ja jumts ir sabrucis, tad drīz būs līdzena vieta, žēl noskatīties. Pievienots (08.Aprīlis.2013, 20:31) --------------------------------------------- Šis būtu lauciņš mums, lai saglabātu šo vietu attēlus, jo parasti jau zinām gan māju nosaukumus, gan nedaudz vēsturi saviem objektiem, tikai ja šo info nopublicē, kādam ar ne visai labiem nodomiem ir pasniegts gards kumosiņš kā uz paplātes un konkurenti ar var piemest aci , bet priekš sevis jau arī to var darīt un pēc tam izlemt ko darīt ar šiem attēliem, galvanais jau saglabāt.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
smiley132 | Datums: Pirmdiena, 08.Aprīlī.2013, 22:43 | Komentāri # 5 |
Censonis
Komentāri: 82
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem Pazīstama māja bildē Netālu no manām mājām, bet ideja laba!
|
|
| | | |
rusij77 | Datums: Trešdiena, 10.Aprīlī.2013, 16:19 | Komentāri # 8 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Rukets, kur man nācies rakt, tur pat bildēt vairs nav ko, ja mājas izskatās daudzmaz ar sienām un jumtu, es tur neeju rakt, negribu lai kāds padomā, ka kaut ko tur zogu. Ideja jau laba, bet pats šajā lietā būšu palīgs nekāds, dēļ šīs savas attieksmes, par kuru minēju.
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 10.Aprīlī.2013, 19:47 | Komentāri # 9 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote (rukets) bet ko saki par ideju šīs vietas saglabāt attēlos, man jau liekas jēdzīgi. Ideja nav peļama, bet, manuprāt, vajadzīga kaut kāda metodika, jo plika bilde ir tikai plika bilde. Teiksim nobildē, paņem koordinātas (lai pēc gadiem 50 ir ar ko salīdzināt, kā arī jāzin vietvārds (māju nosaukums). Un tad vajag kādu serveri kurā datus saglabāt (šajā jautājumā esmu profāns, vienkārši man liekas, ka datus glabā serverī). Ir man neliela mapīte ar nosaukumu "Postaža".
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 10.Aprīlī.2013, 21:36 | Komentāri # 12 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Vienīgi tas prasa laiku
Protams, bet mērķis labs, es protams no darba prom neiešu lai tagad katru akmens čupu bildētu savā apkārtnē un 100 bildes toč netaisīšu katrai mājai, bet turpmāk kad došos kur pasirot ar MD ņemšu foķiku līdz un kā mācēšu šīs vietas pabildēšu un kompī mapīti uztaisīšu kur pielikšu info klāt ko zinu par šo vietu. Nav jau nekāds termiņš šai akcijai, tāpēc var uzkrāt informāciju un tad jau ar laiku šajā kopējā katlā ielikt.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 10.Aprīlī.2013, 22:29 | Komentāri # 13 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote (rukets) Nav jau nekāds termiņš šai akcijai, tāpēc var uzkrāt informāciju un tad jau ar laiku šajā kopējā katlā ielikt. Piekrītu. Ja tā padomā, tad katra šāda vieta ir ar savu auru, savu vēsturi, savu stāstu. Man vienmēr bijusi pārliecība, ka katram latvietim, kurš ticis pie zināmas turības, būtu pienākums iegādāties kādu "nolemtu" vienšētu, un dot tai otru dzīvību. Tā būtu kā cieņas izrādīšana saviem vectēviem, vai vecvectēviem, kuri savulaik līda līdumus, lai mēs šodien varētu baudīt visus civilizācijas labumus...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|