|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 05.Martā.2014, 19:20 | Komentāri # 326 |
Balvu ielāde ...
| rukets, tā tēma tagad Klubu biedru sadaļā...
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 05.Martā.2014, 23:51 | Komentāri # 328 |
Balvu ielāde ...
| Latvijas mēroga mūsu hobija pirmsācējs, viens no gudrākajiem, zinošākajiem šā hobija cienītājiem un vienkāršs un labsirdīgs cilvēks ar niku KARLO ir pametis vienu no pazīstamiem mūsu hobija forumiem. Es viņu kā cilvēku ļoti saprotu, bija jābūt lielai pacietībai un iecietībai, lai lasot, kas notiek šajā forumā, paliktu tam tik daudzus gadus uzticīgs neskatoties ne uz ko. Ja gadījumā KARLO lasa šo manis rakstīto, lai nekautrējās un piesakās mūsu forumā. Tiešam es personīgi no sirds vēlētos, lai KARLO būtu ar mums, mūsu mazajā, ģimeniskajā kolektīvā. Es domāju, ka vairums no vecbiedriem piekritīs manis rakstītajam.
|
|
| | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 06.Martā.2014, 22:42 | Komentāri # 330 |
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf, ..pilnīgi piekrītu...
|
|
| | | |
motomix | Datums: Svētdiena, 09.Martā.2014, 10:29 | Komentāri # 333 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Personīgi neesmu pazīstams ar Karlo, bet biju klāt prezentācijā, kur viņš komentēja savu racēja gaitu grāmatu, kuru pēčāk iegādājos. Cepuri nost puikas priekšā par drosmi un uzņēmību, laikos, kad par to galvu neglaudītu, uzreacionēt aparātu un sākt darboties!
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 09.Martā.2014, 23:08 | Komentāri # 334 |
Balvu ielāde ...
| ..šodien saņēmu šādu e-pastu interesantā latviešu valodā .............. Man nav citu veidu, kā sazināties ar Jums tikai, lai nosūtītu jums šo e-pastu. Es esmu izmisumā un maniem sirds asiņo, kad es veicu ziņa, ka es ceru, ka būs jūsu uzmanību. Es esmu sazinoties ar jums šodien, jo taisnība, ka mēs nezinām, ko tas dara žests no manas puses. Mans vārds ir Mrs Van Tongerloo Chantal dzimis 12 MARS 1966 līdz LIERNAIS Beļģijā, bet kādu iemeslu dēļ, es varētu būt avantūrists, meklējot whatever.Iemesls, kas vada mani pie jums ir šāds: es iet caur savu kanālu, lai labdarības savā departamentā. Tā ir dāvana kaut un tas sasniedz summu ($ 475,000). Ģimenes statuss ir tāds, ka man nav tiesības un vēl mazāk bērniem, uz kuriem es varētu iet šo mantojumu, un es tagad cieš no ļaundabīga smadzeņu audzēja es esmu nolemti drošai nāvei. Tas ir iemesls, kāpēc es gribētu laipni un lai palīdzētu nabadzīgajām bērniem dot jums teica mantojums veikt šo labdarību. Ja jūs piekrītat, es vēlētos, lai būtu šāda informācija: "Jūsu pilns vārds, "Jūsu kontakti, "Mobilā telefona numuru un faksa ja iespējams. Es lūdzu jūs, lai dotu ausi uz manu priekšlikumu, jo es paļaujos uz savu nemateriālās un arī pareizu izmantošanu šiem līdzekļiem par šo darbu. Fraternally, Madame Chantal Van Tongerloo
|
|
| | |
pirats | Datums: Otrdiena, 11.Martā.2014, 22:42 | Komentāri # 336 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| Iekš gar laik labi nenopietns serials http://seasonvar.ru/serial-4258-Muzhchini_za_rabotoj.html un nez vai viedajiem pratiem nevaidzetu pēc kād laik mazliet padzēst šis tēmas pirmās lapas lai īsaks tas ceļs uz pedejiem domugraudiem?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 12.Martā.2014, 10:44 | Komentāri # 337 |
Balvu ielāde ...
| pirats, bet kāpēc nevēlies uz reiz pāriet uz pēdējo lapusi un lasīt kas jauns rakstīts... nevajag jau no pirmās lapuses no jauna visu pārlasīt
|
|
| |
rukets | Datums: Trešdiena, 12.Martā.2014, 11:14 | Komentāri # 338 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote nevajag jau no pirmās lapuses no jauna visu pārlasīt Atkārtošana zināšanu māte, kā smejies, bet patiešām tēmai tak klāt ir lappusītes, nospied uz pēdējo un varēsi lasīt jaunāko lappusi
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Trešdiena, 12.Martā.2014, 11:21
|
|
| | | | | |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 13.Martā.2014, 20:53 | Komentāri # 343 |
Balvu ielāde ...
| Piedošanu vīri, par manu īlglaicīgām pazušanām, jo atstāta novārta tēma par partizāņiem, bet nu nākošnedēļ apsolu turpināt iesākto un būs pieejams lasīšanai visiem Neredzēs tikai tie, kuri nebūs reģistrējušies šajā forumā. Būs redzami reāli dokumenti, fotogrāfijas un vēl ... bet tas viss pēc tam
|
|
| |
pirats | Datums: Ceturtdiena, 13.Martā.2014, 21:08 | Komentāri # 344 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) padomā par peļņas iespējām Man kaut kā ir alerģija pret strīpainām klozitēm, koka tupelitēm un rūtainām debestiņām
|
|
| |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 13.Martā.2014, 22:59 | Komentāri # 345 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) nākošnedēļ apsolu turpināt iesākto un būs pieejams lasīšanai visiem Gaidām ar nepacietību!
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Svētdiena, 16.Martā.2014, 18:54 | Komentāri # 348 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Interesants fakts par Lokotas apgabalu (vai republiku). Par cik tur partizānus apkaroja paši krievi, tad tie tika izkvēpināti ļoti īsā laikā. Būtībā partizānu tur nebija. Paši friči brīnījās, kā tas iespējams. Viņi, šķiet, tā arī nesaprata, ka, jo lielāka pašnoteikšanās tiek piešķirta kādai teritorijai, jo ieinteresētāki vietējie būs šī statusa saglabāšanā, un jo striktāk vērsīsies pret nemiera cēlājiem.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|