Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
pirats | Datums: Pirmdiena, 17.Martā.2014, 17:50 | Komentāri # 351 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| Nejauši uzdūros. No trešās minutes vispar...................... http://www.youtube.com/watch?v=zda6t9s6qCc .Izrādas Estiņi baigie teroristu skolotāji- tiri bail metas dzivot tuvi pierobežas tumšajiem siliem
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 21.Martā.2014, 00:42 | Komentāri # 358 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, vot es tikai vienu nesaprotu, kā tā LNNK kontrazvetka tevi vecu komunistu tā palaida garām, kā tev tā sanāca iefiltrēties
|
|
| |
|
|
Spiky | Datums: Svētdiena, 23.Martā.2014, 18:50 | Komentāri # 361 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Bet Tu salidojumā ieskaties manās GODĪGAJĀS acīs
Tavas acis visgodīgākās izskatījās pēc Ērģļu vietējā brūvējuma lietošanas.
Arī čekistu skola nebija gatava tādam triecienam
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 23.Martā.2014, 20:21 | Komentāri # 362 |
Balvu ielāde ...
| Quote Spiky ( ) Tavas acis visgodīgākās izskatījās pēc Ērģļu vietējā brūvējuma lietošanas.
Arī čekistu skola nebija gatava tādam triecienam ..es gar zemi
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 23.Martā.2014, 22:38 | Komentāri # 365 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Man jau liekas, ka 007 tur kaut ko bija piemaisījis, lai manas godīgās acis aizlietu... ...tas nebij mans brūvvējums,to zemes saimnieks atveda ciemakukulim
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 24.Martā.2014, 17:30 | Komentāri # 368 |
Balvu ielāde ...
| rukets, ir problēmas, ne tev vienīgam
|
|
| |
rukets | Datums: Pirmdiena, 24.Martā.2014, 17:46 | Komentāri # 369 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) ir problēmas skaidrs, a to domāju man kompis iet ķīselī.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 24.Martā.2014, 21:16 | Komentāri # 370 |
Balvu ielāde ...
| Alkohola klasifikācija pēc tilpumiem IT speciālistu līmenī:
0.1l - demo version; 0.25l- trial version; 0.5l - personal edition; 0.7l - professional edition; 1.0l - network edition; 1.75l - enterprise; 3l - for small business; 5l - corporate edition; spainis šņabja - extreme edition šņabja jūra - global edition Kandžas pudele - home edition; "Ceļakājai" - Service pack; Rasols no rīta - Recovery tool; Uzkoda - plugins; Alus - patch; coca-cola, fanta, 7-UP - trojan viruses.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 28.Martā.2014, 00:08 | Komentāri # 371 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Šodien kopā ar vienu Madonas rakari, pabijām Aiviekstes otrā pusē, nedarbu jautājumā, pie reizes veicot arī savus tiešos pienākumus, proti, rakšanu! Uz domājamās dzīvojamās ēkas pamatiem uzgāju "bēgošo fašistu" pamestus 5 feniņus, bet signāls joprojām dzidrs un ausij tīkams. Kārpījos starp saknēm un akmeņiem, bet nekā - tikai signāls. Izvēlu pat vienu pamata akmeni, jo sajūta tāda, ka manis meklētais sidrabs ir kaut kur starp viņiem - nekā! Plosījos un šķendējos, līdz izrādījās, ka signāls nāk no akmens, un pie tam tik dzidrs, ka jau rēķināju, ko varētu nopirkt par iegūto laimestu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
Valduha | Datums: Piektdiena, 28.Martā.2014, 10:36 | Komentāri # 373 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Tur viss skaidrs, sudrablietas ar briljantiem apslēptas akmens viducī... Vai arī, tas ir seno atlantu vēstījums mūsu civilizācijai, kurš ir apslēpts šajā viedajā akminī! Manuprāt, pilnmēness naktī iraida plikam jāapsēžas uz šī akmins, jāatver visas čakras, un tad sevī jāuzņem šis mūsu protocivilizācijas vēstījums... P.S. Starp citu, man ir informācija, ka otrs šāds akmins iraida paslēpts kauč kur Tibetā...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 28.Martā.2014, 14:03 | Komentāri # 374 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, es te skatos, ka esi ķeries pie bēniņos kaltētiem kātiem. Es jau tev pirms tam brīdināju, ka viens kāts domāts uz 20 papiraušiem, bet tu jau neklausi
|
|
| |
|