Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
Surikāts | Datums: Trešdiena, 30.Aprīlī.2014, 00:58 | Komentāri # 402 |
Vietējais guru
Komentāri: 116
Balvu ielāde ...
| Ja 007 nebūs salidojumā, varbūt nākamgad(vai rudenī) braucam pie Viņa?
Kad tu celies, draugi uzzina, kas tu esi. Kad krīti,- tu uzzini, kas ir tavi draugi.
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 30.Aprīlī.2014, 07:15 | Komentāri # 404 |
Balvu ielāde ...
| Ak, nabaga Bavārija Mēs ar Surikātu saģērbisiem šitādos kostīmos un tad Bavārija būs mūsu
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 30.Aprīlī.2014, 20:20 | Komentāri # 412 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Man šķiet ka par tām pārestībām ko vācieši mūsu vecvectēviem nodarījuši vajadzētu bavārijas novadu anektēt un pievienot Vidzemei... ..esss ar mieru..un mani par Burgoministru..Valduhu,par rakstvedi..aaa..un Meili par manu palīgu
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 30.Aprīlī.2014, 20:38 | Komentāri # 413 |
Balvu ielāde ...
| ..nu es jau assumā klozi sāku piemeklēt
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 04.Maijā.2014, 22:37 | Komentāri # 418 |
Balvu ielāde ...
| otomars, tur nav ko rūdīt... rores jau izkaltušas tos datumus gaidot
|
|
| |
|
|
|
motomix | Datums: Ceturtdiena, 15.Maijā.2014, 19:55 | Komentāri # 422 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Tiešām malači puikas, pārspēja paši sevi! Stāvēju kājās un dziedāju beigās himnu līdz!
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 18.Maijā.2014, 20:37 | Komentāri # 423 |
Balvu ielāde ...
| http://www.apollo.lv/zinas....9 ..jau pie iestāšanās NATO,tikai plānā galda urbējiem,tas nebija skaidrs.. ..domājat ko gribat,pateicu,kā ir.. ..fufels,ne aizsardzība.
|
|
| |
rudis | Datums: Trešdiena, 21.Maijā.2014, 19:29 | Komentāri # 424 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) fufels,ne aizsardzība Nu pag -«Der Spiegel» ir slavens ar savu prostitūtas pieeju materiālu publikācijās un to atlasē. Tas nav oficiāls valdības biļetens, bet privāts izdevums , kas var publicēt ko grib. «Der Spiegel» ir tiesājušies par slavenību pliko pupu publikācijām, publicējuši atvainošanos un maksājuši sodus. Tkpat labi, par NATO pozīciju varam spriest pēc žurnāla "Privātā dzīve" viedokļa par šo lietu.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
|