Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
rukets | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:43 | Komentāri # 1903 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1, zvanīju datorčalim šis saka, ka iespēja atgūt failus minimāla Lieta tāda, ka visi faili kodēti un šis vīruss pieprasa maksu par failu atkodēšanu. Bija jau lietas, ko saglabāju fleškā, bet nu viena daļa bildes laikam būs jānoraksta, jo visdrīzāk kompis būs vienkārši jāpārinstalē ar visām no tā izrietošajām sekām. Iesaku visiem dubultā saglabāt svarīgos failus, jo šī sērga izplatās.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 16:00 | Komentāri # 1904 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1
Vīrusu pašu izdzēsi no kompja?
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 21:45 | Komentāri # 1906 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies
Ja arī tu naudu pārskaitītu, tad arī tev kodu vienalga neatsūtītu, bet ja arī nosūtītu, tad vienalga visu neatkodētu, sēdētu kā narkomāns uz adatas. Palasījos, nemaz tik traks nav, var tikt galā bez pārinstalešanas.
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 17:41 | Komentāri # 1911 |
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) es viuņus ar lielu mietu izvadu
Kāpēc? es parasti pēc teikuma - "Saldumus vai izjokosim" atbildu - izjokojiet.... un tad nu uz reiz mazie slaisti, uz šara konfektes pelnītāji apmulst un notinās, jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:10 | Komentāri # 1912 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši... ..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja ..un tas bij tas pat variants,kā Tur saki,,teicu lai izjoko,,uz momenta neko,,tad es durvis ciet,,bet redz..tak sadomāja nekrietnību.
|
|
| |
|
Meilis | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:46 | Komentāri # 1914 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Mmjā, vakar palasījos drusku hellovīnu vēsturi. Te daži citāti. ''Halloween (All Hallows Evening) ir ļoti seni pagānu svētki, ko ķelti Īrijā, Anglijā, kā arī ciltis Francijā un Vācijā svinēja savu pagānu priesteru vadībā'' ''Pirms tam priesteri vai viņu palīgi apstaigāja katru ciemu un valdnieku pilis, prasot no ļaudīm upuri. Ciemi parasti deva vienu kopīgu upuri un visbiežāk tā bija kāda jaunava, kuru sadedzināja 31.oktobra vakarā. Daudzi ciemi deva arī noziedzniekus, kādi – vēršus un zirgus, bet vēl ļoti iecienīts upuris vienmēr bija melns kaķis.'' ''Ja kāds ciems vai pils nebija devuši nevienu cienīgu upuri, tad priesteri uzvilkuši sešstūrainu, zvaigznei līdzīgu zīmi uz durvīm kā norādi, ka te nākamā gada laikā kāds mirs traģiskā nāvē'' ''Upuru devējiem priesteri atstāja no rāceņa kartupeļu vai cita sakņauga izgrieztu trauciņu ar cilvēku taukiem kā sveci. Tauku sveces aizdedzināšana kalpoja ļauno garu aizbaidīšanai'' Tak što ja taisiet mājās lukturi ar izgrebtu ķirbi, tad pēc senajām tradīcijām prasītos iekšā likt sveci no CILVĒKU taukiem...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Komentāru rediģēja Meilis - Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:49
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 14:22 | Komentāri # 1917 |
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Nu ko taisam sarakstu skopuļu iecelšanas amata. ..nebrūķē lielu muti mums letiņiem savu svētku pietiek,un nav ko tādu sērgu ievazāt
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 15:02 | Komentāri # 1920 |
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) un galvenais ka sievas kosmētika arī zūd
|
|
| |
|
Kašātajs | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 18:10 | Komentāri # 1922 |
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Mēs jau tādi sērdienīši no dabas. Ko tad mēs čīkstam ka parādās kāda priecīgāka dieniņa? Būtu jābļauj ja no kādas valsts mums ienāktu kāda no sēru dienām.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 21:39 | Komentāri # 1925 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Savādāk tas jau vistīrākais rekets. ,,japonim ātīt..šovakar kādas 5cas brigādes ielauxās manā šetē..jokus neprot///saldumu man nebij...bet biju lobs onka..ar āboliem sacienāju
|
|
| |