|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Valduha | Datums: Otrdiena, 08.Novembrī.2016, 08:39 | Komentāri # 1951 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Nu šodien Amerikā iet vaļā!!! Redzēs, redzēs, kas uzvarēs, vai tas būs nosvērtais, prognozējamais, mieru mīlošais, godīgais uzņēmējs un visas progresīvās cilvēces (tātad arī Putina) draugs un atbalstītājs augsti godājamais Trampa k-gs, vai tā vieglprātīgā skuķe - Klintone? Mēs - vecie boļševiki esam par mieru!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 08.Novembrī.2016, 08:40
|
|
| | |
Garais | Datums: Otrdiena, 08.Novembrī.2016, 22:50 | Komentāri # 1953 |
Balvu ielāde ...
| Tā, no šodienas ja man kāds jautās, ko es daru uz viņa lauka, teikšu, ka veicu ģeoloģiskās izpētes darbu sabiedrības un valsts intresēs!
Quote Risinājums paredz, ka zemes īpašnieks nedrīkstēs aizliegt valsts finansētus, pasūtītus vai atbalstītus pētījumus. Tāpat zemes īpašnieks nedrīkstēs aizliegt zemes dzīļu monitoringa sistēmas izveidošanu,
Quote ...zemes īpašnieks nepiekritīs meklēšanas vai izpētes darbu veikšanai, bet konkrētā zemes platība būs nozīmīga izpētes veikšanai, darbi tiks veikti bez piekrišanas, izmaksājot atlīdzību un nomas maksu.
Atradumu 50/50 dalīt ar zemes īpašnieku nav pareizi. Pareizi: Quote Kompensācijas apmērs būs 30 eiro par hektāru gadā un 0,15-2% no iegūtā derīgā izrakteņa vērtības.
Zemes dzīļu izpētē valsts interešu labā noteiks ierobežojumus zemes īpašniekiem
|
|
| | | |
Garais | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 01:42 | Komentāri # 1956 |
Balvu ielāde ...
| Neko no biržas lietām nesaprotu, bet paziņa saka, ka ar šito visu esot biržā baiso naudu nopelnijis.
Izstāstiet man, kamdēļ visi šausminās un saka, ka ar Trampu būs P!ZĢ3TS...
|
|
| |
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 10:08 | Komentāri # 1957 |
Balvu ielāde ...
| Štrunts par Trampu,bet Vanga esot pareģojusi,ka Eiropu iznīdēs ķīmiskais uzbrukums no džihādistu puses !!!!!Vot tas būs P......S. p.s. - gāzmaska gan man ira - tā,ka ceru,ka pārcietīšu.Un ta sāksies lafaaaa - varēšu pa Amigo laukiem brīvi šiverēt !!!!
|
|
| | |
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 12:31 | Komentāri # 1959 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) nopurināt dažus ābolus... - laikam sucim liki lasīt tos jēpīšus,ka šamējais tik bēzdīgs....
|
|
| |
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 12:31 | Komentāri # 1960 |
Balvu ielāde ...
|
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 12:34 | Komentāri # 1961 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) Izstāstiet man, kamdēļ visi šausminās un saka, ka ar Trampu būs P!ZĢ3TS... Vispār jau latvieši emigrācijā vienmēr ir atbalstījuši republikāņus, jo tie ārpolitikā allaž ieturēja striktu pretpadomju pozīciju bez jebkāda samiernieciskuma. Tagad republikāņiem ir vairākums pārstāvju palātā un savs prezidents! Es nesaprotu vienu - kāpēc Krievijā visi priecājas par Trampu? Dēļ viņa izteikumiem priekšvēlēšanu kampaņā? Tas nebūs maigais zēns Obama (manuprāt visbezzobainākais ASV prezidents pēdējos 30 gados), tas ir vecis ar olām, turklāt neprognozējams vecis ar olām! Viņa jaunais viceprezidents ir ļoti radikāls un pretkrieviski noskaņots cilvēks. No Trampa visi baidās tieši dēļ viņa neprognozējamās dabas. Viņš nekad nav bijis politiķis. Neviens nezin, ko no viņa sagaidīt, bet, viennozīmīgi, neizlēmīgais Obamas valdīšanas periods ir beidzies! Es taču teicu - dabā viss liecina, ka būs karš...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Meilis | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 14:35 | Komentāri # 1963 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) laikam sucim liki lasīt tos jēpīšus,ka šamējais tik bēzdīgs.... Lasījām gan paši, bet sunim uzdevu pienākumu tos nomizot...Pievienots (10.Novembris.2016, 14:35) ---------------------------------------------
Quote Valduha ( ) tas ir vecis ar olām, turklāt neprognozējams vecis ar olām! Vot vot, es arī nesaprotu par ko Krievzemes vadoņi tā priecājas... no vilka bēgot būs trāpījuši drīzāk uz kaut ko vēl trakāku.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 18:56 | Komentāri # 1964 |
Balvu ielāde ...
| Meilis, ..jautājms????Ko Tu ar tiem sasalušajiem āboļiem darīsi??Man arī ir fazendā krietni ābelēs karājās,,varbūt ideju pasmelšos no Tevis?
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 10.Novembrī.2016, 23:54 | Komentāri # 1966 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) bet vīna iespaidā uzrakstījās šeit
It kā no vīniem dibens otrā dienā sāpot
|
|
| | | |
007 | Datums: Piektdiena, 11.Novembrī.2016, 21:49 | Komentāri # 1969 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..pareizi saki,,skumjas māc,kad iedomājos,cik ilgi varēja āboļus ēst
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 11.Novembrī.2016, 21:51 | Komentāri # 1970 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) It kā no vīniem dibens otrā dienā sāpot ..tur Tev taisnība..sūds nāk ārā cietāks kā cirvjakāts
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 21:44 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|