Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 13:46 | Komentāri # 2036 |
Observators
Komentāri: 74
Balvu ielāde ...
| diezgan liels nestandarta jautājums par pudelēm. te jav kādu laiku meklēju tās saucamās oslo pudeles ar korķa koka korķi bet pagaidām bez panākumiem. vajag plus mīnus 100 - 200 pudeles tilpumā uz 0,75L. varbūt kādam ir ideja kur te patās lv var iegādāties par saprātīgu cenu nevis pusotru euro gabalā bez korķa ? Pievienots (28.Decembris.2016, 13:46) --------------------------------------------- un vell interesanta lieta liekas ķirša koks no kā varētu uztaisīt klucīšus 10mm x 10mm x 100 mm bet der tikai dabīgs kas ķīmijas nau redzējis . pa lielam nozāģēts dārzā
|
|
| |
|
|
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 17:40 | Komentāri # 2039 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( )
jap tīeši tādas Pievienots (28.Decembris.2016, 17:40) ---------------------------------------------
Quote 007 ( ) ..jāppss..iespējams,ka būs arī plūme..varBut der//??
plūme diemžēl nederēs šis man iet garšai ķirsis dod vairāk maigumu plūme padara garšu sausāku līdz ar ko asāku
|
|
| |
|
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 18:31 | Komentāri # 2041 |
Observators
Balvu ielāde ...
| es taisu tādus kā klucīšus kurus sasūcinu ar sulu un cukuru pēc tam 180 grādiem noturu stundu cepeškrāsnī ietītus follijā 10mm x 10mm x 100 mm citreiz arī viņus kūpinu . mucas ir laba lieta bet diemžēl neefektīva lai novecinātu alkaholu jo šādi ar klucīšiem alkaholam sanāk lielāks saskares laukums kā mucai. plus mucā var iztureēt tikai diemžēl vienu reizi pēc tam vai nu taisi kādu specifisko alu vai vel ko tādu ar maz grādiem jo koks vairāk savus cukurus neatdos
|
|
| |
zed | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 20:27 | Komentāri # 2042 |
Darba rūķis
Komentāri: 739
Balvu ielāde ...
| Quote Oval ( ) ar klucīšiem alkaholam sanāk lielāks saskares laukums kā mucai Bet ozol koka čipšus neesi mēģinājis pats pagatavot, ja runa ir par vīnu vai viskiju??? Pats neesmnu vēl mēģinājis pagatavot, bet gatavus esmu mēģinājis pielietot.
|
|
| |
|
Oval | Datums: Trešdiena, 28.Decembrī.2016, 23:29 | Komentāri # 2044 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) .nu gan es teikšu rupjus vārdus...PIZĢEC..saits labs,mantas arī labas,bet kur tādi cipari>>>>viņi tur driģenes saēdušies,vai štengru zāli pīpē>???
Kome
tur jau tā lieta tāpēc meklēju te alternatīvasPievienots (28.Decembris.2016, 23:29) ---------------------------------------------
Quote zed ( ) Bet ozol koka čipšus neesi mēģinājis pats pagatavot, lai cik dīvaini tas nebūtu bet mums zemē nedaudz par daudz delzs kas gala rezultātā padara garšu nedaudz par asu pēc pus gada izturēšanas protams ir varianti visu sūtīt bet man patīk pieturēties pie savām pārbaudītām recemtēm kas ģimenē saglabājušās jau vairāk kā 300 gadus
|
|
| |
|
Oval | Datums: Ceturtdiena, 29.Decembrī.2016, 00:25 | Komentāri # 2046 |
Observators
Balvu ielāde ...
| ir tik slikti ? sapratu ka šeit par visu runā ?
|
|
| |
|
Ketu | Datums: Ceturtdiena, 29.Decembrī.2016, 16:00 | Komentāri # 2048 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es ar biju parakties pa tuvējo lauku, bet nekā diža ko atrādīt nav. Viena jostas sprādzīte, poğele un pāris mazkalibrenes svina lodītes. Pievienots (29.Decembris.2016, 16:00) --------------------------------------------- Es ar biju parakties pa tuvējo lauku, bet nekā diža ko atrādīt nav. Viena jostas sprādzīte, poğele un pāris mazkalibrenes svina lodītes.
...
|
|
| |
|
Kurmiic | Datums: Ceturtdiena, 29.Decembrī.2016, 17:51 | Komentāri # 2050 |
Zintnieks
Komentāri: 403
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Visas tēmas tiek piepludinātas ar samagonkas tecināšanu. Varbūt taisat savus rakstus vienā tēmā? Kā veru vaļā kādu tēmu tā uzraujos uz kādu no kaņdžas iespraudeni.
Jā, tēma varētu saukties "Latviskā kandžasdziņa"
|
|
| |