|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 20.Martā.2018, 11:00 | Komentāri # 2552 |
Stāstnieks
Komentāri: 12329
Balvu ielāde ...
| Latvijas finieris, tāpat kā jebkurš mežu īpašnieks, piekopj viņam ekonomiski izdevīgāku mežu apsaimniekošanu. Priežu tīraudzi, nemitīgi kopjot, var iegūt da jeb kur, bet tas vairs nebūs boleārais mežs. Runa ir par audzēm īpaši aizsargājamās dabas teritorijās. Tajā bildē ar vējgāzi redzams tiešs meliorācijas rezultāts. Izstīdzējušās, ātri augošās priedes, nespēj pretoties "Vēja Mātei". Ap Klajotni būvējot aizsprstus, pēc gadskārtām labi varēja redzēt nosusināšanas efektu. Protams, 60.- 70.tajos gados tas tika darīts, lai iegūtu lielāku pieaugumu. Tagad liela daļa šo mežu ir aizsargājamajās teritorijās, tāpēc tiek mēģināts atjaunot to dabiskos augšanas apstākļus.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | |
Meilis | Datums: Otrdiena, 20.Martā.2018, 21:56 | Komentāri # 2557 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Kāpēc tad čibiņās jāiet? Šķiet, discovery ir izdzīvotāju raidījumi, tur arī tāds indiānis Kodijs visur ar basām kājām, Tu tad laikam gandrīz tāds pats kā viņš. Esmu arī skatījies to indiāni Kodiju, interesants kadrs. Čībās es bieži uz mežu dodos, esmu tā pieradis un laikam izlutinājis savas kājas. Citi apavi šķiet kā apgrūtinājums. Pa Baltajiem klāniem pastaigāties ir liels izaicinājums, smagākais apvidus iespējams ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā. Vasarā nav vispār ne ejams ne brienams ne laivojams, līdz ar to ļoti iekārojams apvidus... Patreizējie unikālie laika apstākļi vienkārši deva man ''mājienu''.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 21.Martā.2018, 06:08 | Komentāri # 2560 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Droši vien tur ir teicamas dzērveņu un šķomeņu (lāceņu) vietas. Ja Valduha ir vēl grāvjus aizdambējis, tad vēl plašākas tās mežonīgās vietas paliek. Baltie klāni ir zemais, jeb zāļu purvs. Tajā dzērvenes neaug.
Quote sālītis ( ) Meili, bet zābaki tak mežā pasargā kājas no visiem mošķiem, čūskas, ērces, lapsnes utt. Tu aizmirsi pieminēt vilkus! Meilis vienkārši ir apdrošinājis savas kājas par lielu summu, un tagad cer saņemt atlīdzību jauna MD iegādei.
Quote sālītis ( ) Gandrīz neticās, ka čībiņās tā var vasarā pa brikšņiem un purviem staigāt. Vasarā švaki, jo kājas stieg dūņās, un čību var pazaudēt. Bet tagad, kad ir ledus un cieta sērsna, staigā kā ercens.
|
|
| | | | | |
Nor | Datums: Trešdiena, 21.Martā.2018, 19:47 | Komentāri # 2565 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Kam tas ir domāts? atstarpēs samērā viegli lokās,izskatās laužams, laikam, svins, neesmu spečuks metālos)
Komentāru rediģēja Nor - Trešdiena, 21.Martā.2018, 19:49
|
|
| | | |
Nor | Datums: Trešdiena, 21.Martā.2018, 21:18 | Komentāri # 2568 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..nosver..vai tik nebūs atsvari..
nav man ,ar ko svērt, jātaupās pinpointeram) bet, jums abiem, laikam, taisnība,paldies:) https://auto-instrumenti.lv/lv....92
Komentāru rediģēja Nor - Trešdiena, 21.Martā.2018, 21:25
|
|
| |
sālītis | Datums: Trešdiena, 21.Martā.2018, 22:59 | Komentāri # 2569 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Esmu ciemos pie cita racēja, un viņa atradumos ir plāksnīte, par ko droši vien varētu zināt vairāk Valduha, jo man ir aizdoma, ka tā ir saistīta ar putniem. Ja ir tā, ko pareizāk ar to darīt?
otrs nieciņš ir kāda plāksnīte, vai tā varētu būt kāda zirglietas sastāvdaļa?
Komentāru rediģēja sālītis - Trešdiena, 21.Martā.2018, 23:01
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 22.Martā.2018, 05:52 | Komentāri # 2572 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Esmu ciemos pie cita racēja, un viņa atradumos ir plāksnīte, par ko droši vien varētu zināt vairāk Valduha, jo man ir aizdoma, ka tā ir saistīta ar putniem. Ja ir tā, ko pareizāk ar to darīt? Ir, jā, putna gredzens - liela dienas plēsīgā putna gredzens. Būtu labi, ja Tev izdotos, nolasīt ciparus, un pateikt vietu, kur tas atrasts.
|
|
| |
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 22.Martā.2018, 06:25 | Komentāri # 2573 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Gredzens ir stipri bojāts, izskatās kā sagrauzts (nez, piemēram, lapsa varetu tā sagrauzt?), iespējams, numurs ir 2761, apakšā Latvia Rīga, atrasts purvā Mazstraupes pusē. Atraduma brīdī esot bijis atliekts taisns, tā, ka nevar izslēgt to, ka varētu jau būt pabijis cilvēka rokā. Gredzens šobrīd atrodas Rīgā.
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 26.Novembrī.2024, 06:24 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 22:05 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|