|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | |
sālītis | Datums: Sestdiena, 07.Jūlijā.2018, 08:41 | Komentāri # 2728 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Par Rail Baltica trasē Ķekavas pagastā atrastās WW1 zemnīcas atrakšanu un izpostīšanu http://www.delfi.lv/news....0190681Pievienots (07.Jūlijā.2018, 08:41) --------------------------------------------- Atkal par lāčiem. Redzi mežā lāceni ar lācēniem- bēdz! Citur atkal raksta, ka nekādā gadījumā bēgt nedrīkst, jo tas plēsoņas var izprovocēt uzbrukumam. A kā es varu zināt, ko īsti es redzu, satiekot mežā milzeni, vai tas ir lācis vai lācene, kurai tālāk ir lācēni? Tiec nu gudrs. Palasīju komentārus, tur atgādināts par dzīvnieka lielo masu, kas prasa attiecīgi lielu barības daudzumu, pilnīgi piekrītu. Eh, negribu būt pirmais, ko tie zvēri apēd. Esmu vecs un negaršīgs. Ceru, ka lāči šito izlasīs. http://www.delfi.lv/news....0192047
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 13.Jūlijā.2018, 05:33 | Komentāri # 2731 |
Stāstnieks
Komentāri: 12330
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Atkal par lāčiem. Redzi mežā lāceni ar lācēniem- bēdz! Citur atkal raksta, ka nekādā gadījumā bēgt nedrīkst, jo tas plēsoņas var izprovocēt uzbrukumam. A kā es varu zināt, ko īsti es redzu, satiekot mežā milzeni, vai tas ir lācis vai lācene, kurai tālāk ir lācēni? Tiec nu gudrs. Kas ķepainim galvā, to nekad nevar zināt. Bēgt pa galvu, pa kaklu nav jēgas. Ja gribēs, tāpat panāks... Ieraugot jebkuru aizdomīgu mežazvēru (riestojošu aļņu tēviņu, mežakuili ar dīvainu skatienu) vislabāk ir mierīgi atkāpties. Pārējais, tā teikt, dieva rokās.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | | | | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 07.Septembrī.2018, 00:32 | Komentāri # 2745 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ,,,jomajo,,,..es tā aizdomājos...nopirku GMAX 2.. ...bļin..laikam nu jau būs...jeb ir.... 3 gadi???? ...un kas no tā...pilnīgs vājprāts..iekšā stāv vēl Vlada ieliktās duracel batarejas…… ...kas notiek?????????????? ..ja senāk kā traks rāvos katru brīdi uz pīkstināšanu,,,tad ,,,tagad nav kaut kas riktīgi..ir pazudis kaut kas.,,,,.
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Piektdiena, 07.Septembrī.2018, 00:50
|
|
| | |
Meilis | Datums: Piektdiena, 07.Septembrī.2018, 09:46 | Komentāri # 2747 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) .kas notiek?????????????? ..ja senāk kā traks rāvos katru brīdi uz pīkstināšanu,,,tad ,,,tagad nav kaut kas riktīgi..ir pazudis kaut kas.,,,,. Tā ir totāla nolaidība. Nevaru jau es arī teikt ka ar prieku ķeru brīžus aizbraukt parakāties. Laikam tas ir vasaras nogurums, detektoru esmu izvizinājis reizes 30, vietas likušās labas un interesantas, bet karstuma un noguruma dēļ MD neesmu no autiņa izvilcis ne reizi...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | |
shlapkins | Datums: Pirmdiena, 10.Septembrī.2018, 19:52 | Komentāri # 2749 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| kas ar rudens saiešanu ?
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 26.Novembrī.2024, 13:13 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 22:05 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|