Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
shlapkins | Datums: Svētdiena, 02.Decembrī.2018, 22:12 | Komentāri # 2826 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Tad jau labāk kaņepi uzkūpināt ha ha
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
Cadburys | Datums: Pirmdiena, 03.Decembrī.2018, 06:53 | Komentāri # 2829 |
Laipotājs
Komentāri: 37
Balvu ielāde ...
| Es vienreiz bērnībā pamēģināju kopā ar puikām aiz šķūnīšiem uzvilkt kā ievilku dūmu likas tik pretīgi ka ar to pietika uz visu mūžu ka nepīpēju .. bērnībā vienreiz mutere taisija alu kamēr neredz mutere pagaršoju nu biju pilnā tad man bija 8 gadi mutere nesaprašanā kas ar mani notoek pūtu ārā tad tik saprata ko esu sastrādājis ... Un ahokolu ar nelietoju .. Cik esu dzirdējis ka tie kas atmetot smēķēšanu sākot pieņemties svararā..
Patiesība ir tur laukā
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JanisK | Datums: Piektdiena, 14.Decembrī.2018, 14:29 | Komentāri # 2843 |
Zintnieks
Komentāri: 361
Balvu ielāde ...
| Es viennozīmīgi izvēlos lāpstu, nevis sēdēšanu uz ledus. Pievienots (14.Decembrī.2018, 20:02) --------------------------------------------- Vispār, ja tā labi padomā, tad pēdējoreiz, kad mēģināju sēdēt uz ledus, man bija tik auksti, ka centos aizdedzināt salu, kas atrodas ezerā.
|
|
| |
|
shlapkins | Datums: Piektdiena, 14.Decembrī.2018, 21:18 | Komentāri # 2845 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| uz mežu velk ,kā ar magnētu
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
JanisK | Datums: Piektdiena, 14.Decembrī.2018, 23:01 | Komentāri # 2846 |
Zintnieks
Komentāri: 361
Balvu ielāde ...
| Meilis, Diez gan viedi vārdi, sēdi gandrīz nekustīgs, būs austi, iesi uz mežu, strādāsi, būs silti. Pievienots (15.Decembrī.2018, 11:36) --------------------------------------------- Esmu pārsteigts, zemīte kapitāla, vajag tik rakt. Pievienots (15.Decembrī.2018, 15:59) --------------------------------------------- Tomēr ar rakšanu vien nav līdzēts, vajag arī veiksmi. Nekas interesants nesarakās.
|
|
| |
|
Ketu | Datums: Sestdiena, 15.Decembrī.2018, 22:37 | Komentāri # 2848 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| sodien bija doma varbūt parakt, bet ziemeļvidezmē zeme cieta.
...
|
|
| |
|
|