Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
JanisK | Datums: Pirmdiena, 13.Janvārī.2020, 11:22 | Komentāri # 3253 |
Zintnieks
Komentāri: 361
Balvu ielāde ...
| Varbūt, kāds Cēsu pusē zinat, kādu vietu, kur parakties? Plikā zeme kaitina, domāju, ka rīt vajadzētu izšaut, bet tā kā dienas īsas, tad nav laika nodarboties ar vietas meklēšanu. Vismaz virzienu varētu norādīt. Viss tik apdzīvots, ka briesmas.
|
|
| |
|
|
|
pirats | Datums: Otrdiena, 14.Janvārī.2020, 19:34 | Komentāri # 3257 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| pie tejas kruzes sežot paklausities
|
|
| |
|
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2020, 17:53 | Komentāri # 3263 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Īsti neticās...
|
|
| |
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 20.Janvārī.2020, 06:15 | Komentāri # 3265 |
Stāstnieks
Komentāri: 12327
Balvu ielāde ...
| Meili, aizej un apskati Madonas Luterāņu baznīcu. Redzot tās iekšpusi un vecās apkures sistēmas, skaidrs, ka Madonas pusē pat XIX gs. beigās nebija ziemas... Par to liecina arī mana vecvectēva 1873. gadā būvētā kūts, kurai arī nav pamatu hidroizolācijas. Man ir versija, ka ziemas A-Eiropā sākās vien 1941. gadā. Vai tad perfektie vācieši sūtītu savus karavīrus kaujā par Maskavu vasaras formās? Tas nav loģiski. Man kā "dziļi ticīgam" cilvēkam ir skaidrs, ka Dievs nevēlējās, lai fašistu cilvēkēdāji iznīcinātu pirmo strādnieku un kolhoznieku paradīzi virs zemes. Tiesa, atgriezt klimatu vecajā stāvoklī, nav tik viegli. Bet nu tas ir noticis! Mēs atkal dzīvojam tipiskajā XX gs. pirmās puses klimatā!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|