|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | | |
007 | Datums: Trešdiena, 30.Decembrī.2020, 18:13 | Komentāri # 3866 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| sālītis, ..pareizi saki,,ja man teiksim 10 ha..klīstu riņķī,un salutēju ..man jau te Ērgļos ar nav problēmu,...pagalmā,,tik nenopirku...nekas ..rīt komponēs troksni no minerālmēsliem
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 04.Janvārī.2021, 06:11 | Komentāri # 3871 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Šodienas laika apstākļi, kad nav sniega, nav vēja un gaisa temperatūra ir ap nulli, ir īsti piemēroti dabas parādības- ledusmatu vērošanai. Gājām meklēt, jau iepriekš zinājām vietu, kur tie ir citus gadus. Pastaiga vainagojās ar sekmēm.
Šeit vesels raksts par ledusmatiem: Pieejams tikai lietotājiem
Mani fascinē virsraksts - Latvijas mežos novērojama neparasta dabas parādība - ledusmati. Par cik man to nākas novērot ik gadus, kopš skolas laikiem, tad tik neparasta nemaz nešķiet. Nu nekas, kad nākamreiz Madonā varēs novērot neparasto dabas parādību - melno ledu, braukšu skatīties. Tas tomēr neveidojas katru gadu.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Meilis | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 11:56 | Komentāri # 3873 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| It kā nekas nozīmīgs, bet To es nezināju... ''Kas tas par "zvēru" – marihuāna? Tas ir meksikāņu zemnieku slengs, apliecinot auga divdabīgo dabu un dodot tam sievietes un vīrieša vārdu – Marija un Huans. Pagājušā gadsimta 30. gados ASV Narkotiku pārvaldes vadītājs Harijs Aslingers, būdams rasists un ienīzdams džezu un kaņepi, kuru iespaidā, viņaprāt, baltā sieviete tiecas pēc seksuālām attiecībām ar afroamerikāņu vīrieti, ar mediju starpniecību uzsāka kampaņu pret kanabisu, vienlaicīgi aizvietojot kaņepju šķiedru un plastikātus ar naftas izcelsmes produktiem un sintētisko farmāciju medikamentu ražošanā.''
Biju lasījis, kā ASV naftas kompānijas ''nomelnoja'' kaņepju šķiedru ražotājus, lai palielinātu savu monopolietekmi, bet ar kādu pamatojumu tas bijis, jā, interesanti.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2021, 18:34 | Komentāri # 3874 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Vakar ar kaimiņu pļāpājām par šo un to. Aizrunājāmies par stirnām uz šosejas. Tad nu ar gandarījumu teicu, ka man līdz šim neviens mežazvērs auto nav sagandējis. Un še tev! Šorīt krēslā braucot uz Latgali, velna stirna taranēja auto! Par laimi es vadīju sievas auto! Tiesa, skāde izrādījās niecīga, jo tā kamikadze nebija pareizi novērtējusi manu braukšanas ātrumu. Savu džihādista pauri tā izšķaidīja nevis pret auto priekšu, bet no sāniem ietriecoties spārnā. Bukte spārnā niecīga, bet stirna, ar saucienu Allah Akbar, atdeva savu dvēseli Meža Mātei!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|