Pirmdiena, 25.Novembrī.2024, 03:49
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem.... - Page 77 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
TottenkopfDatums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1

Balvu ielāde ...

Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā....
P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....

Tikai nepaliekam par šadiem.....

MeilisDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:04 | Komentāri # 1901
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote Amigo ()
arī es savu Goldmaxu nopārdevu un nu jāpēta ko vietā ņemt.

Oho! Kā teiktu Rainis - izdzīvos tie kas mainīsies. Vietā ņemsi, piemēram, abonementu uz bibliotēku vai kaut ko vēl garīgi vērtīgāku? :)

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

KašātajsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:28 | Komentāri # 1902
Gredzenu pavēlnieks

Komentāri: 1182
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Amigo kungs gatavojās ziemas miegam. Kas zin ko pa vakariem ar sieviņu sadomās. Solija mani pārspēt. kikina

ruketsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:43 | Komentāri # 1903
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1, zvanīju datorčalim šis saka, ka iespēja atgūt failus minimāla bimbat
Lieta tāda, ka visi faili kodēti un šis vīruss pieprasa maksu par failu atkodēšanu. Bija jau lietas, ko saglabāju fleškā, bet nu viena daļa bildes laikam būs jānoraksta, jo visdrīzāk kompis būs vienkārši jāpārinstalē ar visām no tā izrietošajām sekām. Iesaku visiem dubultā saglabāt svarīgos failus, jo šī sērga izplatās.

Kas tas ir un cik tas maksā?

TottenkopfDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 16:00 | Komentāri # 1904

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1

Vīrusu pašu izdzēsi no kompja?

ruketsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 17:19 | Komentāri # 1905
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Pats neko nedariju, atdevu kasti meistaram, cik palasiju tad diezgan smags gadijums, jo ar izdzesanu nekas vel nav lidzets, tos failus gruti esot atkodet. Izspiedeji 500 dolikus prasa par atkodesanas atslegu, laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies.

TottenkopfDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 21:45 | Komentāri # 1906

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies

Ja arī tu naudu pārskaitītu, tad arī tev kodu vienalga neatsūtītu, bet ja arī nosūtītu, tad vienalga visu neatkodētu, sēdētu kā narkomāns uz adatas.
Palasījos, nemaz tik traks nav, var tikt galā bez pārinstalešanas.

ruketsDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:01 | Komentāri # 1907
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Parinstalesana jau par skadi nenaks galvanais lai pirms tam megina kadus failus saglabt. Tad jau zinosu par rezultatiem.

007Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:47 | Komentāri # 1908

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti

..paldies dievam,ka pats neesi saķēri to nelabo kaiti.. coolio
...citādi,ko lai saka...zinu,kas tas ir...NU NEVAJAG skatīties tās lapas,kas domātas pieaugušjiem trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais

MeilisDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:55 | Komentāri # 1909

Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Nu jau pie durvīm ''klauvē'' fakinie helloviini. Esiet prātīgi izvēloties maskas! :D

007Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 11:50 | Komentāri # 1910

Balvu ielāde ...

Meilis, ..es viuņus ar lielu mietu izvadu.. tada trakais trakais trakais pātarus neskaitu,jo nav v ērts..tāpat neviens nedzird trakais

TottenkopfDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 17:41 | Komentāri # 1911

Balvu ielāde ...

Quote 007 ()
es viuņus ar lielu mietu izvadu

Kāpēc? es parasti pēc teikuma - "Saldumus vai izjokosim" atbildu - izjokojiet.... un tad nu uz reiz mazie slaisti, uz šara konfektes pelnītāji apmulst un notinās, jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...

007Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:10 | Komentāri # 1912

Balvu ielāde ...

Quote Tottenkopf ()
jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...

..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja raksta ..un tas bij tas pat variants,kā Tur saki,,teicu lai izjoko,,uz momenta neko,,tad es durvis ciet,,bet redz..tak sadomāja nekrietnību.

BalooDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:40 | Komentāri # 1913
Tematiķis
Komentāri: 165
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote 007 ()
..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja

:D :D :D :D :D :D

būtu iedevis labāk sauju stiklenes :D :D

MeilisDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:46 | Komentāri # 1914

Izgājis
Mmjā, vakar palasījos drusku hellovīnu vēsturi. Te daži citāti.
''Halloween (All Hallows Evening) ir ļoti seni pagānu svētki, ko ķelti Īrijā, Anglijā, kā arī ciltis Francijā un Vācijā svinēja savu pagānu priesteru vadībā''
''Pirms tam priesteri vai viņu palīgi apstaigāja katru ciemu un valdnieku pilis, prasot no ļaudīm upuri. Ciemi parasti deva vienu kopīgu upuri un visbiežāk tā bija kāda jaunava, kuru sadedzināja 31.oktobra vakarā. Daudzi ciemi deva arī noziedzniekus, kādi – vēršus un zirgus, bet vēl ļoti iecienīts upuris vienmēr bija melns kaķis.''
''Ja kāds ciems vai pils nebija devuši nevienu cienīgu upuri, tad priesteri uzvilkuši sešstūrainu, zvaigznei līdzīgu zīmi uz durvīm kā norādi, ka te nākamā gada laikā kāds mirs traģiskā nāvē''
''Upuru devējiem priesteri atstāja no rāceņa kartupeļu vai cita sakņauga izgrieztu trauciņu ar cilvēku taukiem kā sveci. Tauku sveces aizdedzināšana kalpoja ļauno garu aizbaidīšanai''
Tak što ja taisiet mājās lukturi ar izgrebtu ķirbi, tad pēc senajām tradīcijām prasītos iekšā likt sveci no CILVĒKU taukiem... trakais

Komentāru rediģēja Meilis - Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:49

KašātajsDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 12:02 | Komentāri # 1915
Gredzenu pavēlnieks

Izgājis
Mūsu laikos tie ir nevainīgi svetki tā jau šajā pelēkajā ikdienā. Takā varat mani strostot un nežēlīgi bārt. Labāk lai tie mazie staigā pie kaimiņiem un paprasa kādu gardumu nevis sēž savos planšetniekos un slimi murgo kas ir slikti un kas labi. Esmu sapircis koņčas un citus gardumus. Ja būtu jaunāks pa kādiem gadiem 18 arī ietu prasīt koņčas un mēģinātu tos nelietīgos, skopos sīkstuļus izjokot.
Nu ko taisam sarakstu skopuļu iecelšanas amata.
1. Tottenkopf
2. 007
3. Meilis ( zem jautājuma)
4. ....

Komentāru rediģēja Kašātajs - Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 12:08

ValduhaDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 13:46 | Komentāri # 1916
Stāstnieks

Komentāri: 12306
 Izgājis
Quote Kašātajs ()

Es jau gan pilnas riekšavas ar saldumiem tiem ziķeriem piebērtu, bet pie manis, redz, nenāk... svilpo

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

007Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 14:22 | Komentāri # 1917

Balvu ielāde ...

Quote Kašātajs ()

..nebrūķē lielu muti svilpo mums letiņiem savu svētku pietiek,un nav ko tādu sērgu ievazāt alus trakais

MeilisDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 14:56 | Komentāri # 1918

Izgājis
Quote Valduha ()
Es jau gan pilnas riekšavas ar saldumiem tiem ziķeriem piebērtu, bet pie manis, redz, nenāk...

Man ir drusciņ savādāk. Neesmu nekad nekādus saldumus sarūpējis tiem ''negantajiem bērneļiem'' UN... nenāk neviens pie manām durvīm blēņas darīt... doma ... ja atnāktu ar interesantām maskām vai priekšnesumiem, man iebildumu nebūtu, gan jau kaut kompota burku uzdāvātu vai maisu ar āboliem, jo negribu sešstūrainu melnu zvaigzni uz durvīm.
No paša bērnības atceros kā 2 ''podjezda'' kaimiņiem (negantām tantēm) taisījām visādus pārsteigumus pie viņu durvīm... tāpat vien... bomba ... jo nepatika mums tās tantes un viss.

KašātajsDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 14:59 | Komentāri # 1919
Gredzenu pavēlnieks

Izgājis
Svētku nekad nav par daudz. Dodu vel vienu iespēju laboties. Uzraksti visus svētku dienas kuras tiešām svin nevis skaitās tikai kā svētkudienas un pretī likšu sērudienas. Vispār jau 007 taisnība. Katru mēnesi maksāju pa internetu un nomaksāju telefona reiķinus bērniem. Lai tik sēž mājās, nav ko vazāties apkārt. Pa ko tad es maksāju. Savādāk skatos viss nomests pie malas un notiek kautkāda gatavošanās mirušo svētkiem un galvenais ka sievas kosmētika arī zūd. Būs vien sievai atkal jādod nauda jaunam drogas gājienam.

007Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 15:02 | Komentāri # 1920

Balvu ielāde ...

Quote Kašātajs ()
un galvenais ka sievas kosmētika arī zūd

:D

ValduhaDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 17:47 | Komentāri # 1921
Stāstnieks

Izgājis
Quote Kašātajs ()
Uzraksti visus svētku dienas kuras tiešām svin nevis skaitās tikai kā svētkudienas un pretī likšu sērudienas.

Mēs jau tādi sērdienīši no dabas... bimbat

KašātajsDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 18:10 | Komentāri # 1922
Gredzenu pavēlnieks

Izgājis
Quote Valduha ()
Mēs jau tādi sērdienīši no dabas.

Ko tad mēs čīkstam ka parādās kāda priecīgāka dieniņa? Būtu jābļauj ja no kādas valsts mums ienāktu kāda no sēru dienām.

ValduhaDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 19:04 | Komentāri # 1923
Stāstnieks

Izgājis
Quote Kašātajs ()
Ko tad mēs čīkstam ka parādās kāda priecīgāka dieniņa?

A par ko priecāties? Kā iedomājos badā mirstošos somāliešu bērneļus, tā pat svētki pārvēršas sērās... bimbat

MeilisDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 21:20 | Komentāri # 1924

Izgājis
Paturpinot par tiem hellovīniem, es piekrītu Tottenkopfam un 007, tā saldumu dalīšana vai nedalīšana bērniem ir nevis skopums, bet gan pareiza audzināšana - nav masku, nav priekšnesuma - nav saldumu, āmen! Viss ir jānopelna.
Savādāk tas jau vistīrākais rekets.

007Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 21:39 | Komentāri # 1925

Balvu ielāde ...

Quote Meilis ()
Savādāk tas jau vistīrākais rekets.

,,japonim ātīt..šovakar kādas 5cas brigādes ielauxās manā šetē..jokus neprot///saldumu man nebij...bet biju lobs onka..ar āboliem sacienāju uzacis

Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 24.Novembrī.2024, 21:44 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Otrā front... 24.Novembrī.2024, 08:17 Valduha WW2
Lasīt
Karš Austr... 24.Novembrī.2024, 08:12 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Vermahta ž... 19.Novembrī.2024, 16:28 Valduha WW2