Shtein 2014
|
|
Shtein | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 19:10 | Komentāri # 1 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Beidzot saņēmos arī es izveidot tēmu par saviem lielākiem un mazākiem atradumiem. Ar šo gadu sanāk izrauties parakties pa zemīti biežāk, tāpēc daudz kas ir pirmo reizi un patīkams katrs atradums Sākšu ar pēdējo izbraucienu tā teikt ,,veiksmi''. Apsekojot kārtējo graustu - objektu un ieejot pa ''durvīm'' pavērās patīkams skats - kāds bija veiksmīgi izņēmis visus grīdas dēļus izstabā. Un pieejot tuvāk klāt ar uztrenēto aci uzreiz bija pamanāmas kaut kādas apaļas divas naudiņas kaut arī stūrī bija redzamas smuki saliktas maisiņā tukšas alus bundžiņas sapratu ka ne viens rakaris vēl nav te bijis Pirmās paceltās kapeikas sāka vedināt par visādām domām kas varētu būt te vēl aprakts, jo pārvelkot pāri ar aparātu sapratu ka tur vēl kaut kam jābūt katrā no ailēm. Tad nu sākās rakšanās četrāpus pa zemi. Un atkal nenožēloju savu pirkumu Pinpointeru... Gala rezultātā: 13 kapeikas, stāvoklis lielākoties šausmīgs Karotes, Iztaba bija savienota ar virtuvi ar krāsni, pieļauju ka pie krāsns kaut kāds baigais caurums bijis, jo lielās karotes bija praktiski vienā vietā starp plīti un izstabu un tur r daļa kapeiku bija. iepriecināja mērkarotīte, diez kur tādu varēja izmantot?
|
|
| |
|
|
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 20:29 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Quote Shtein ( ) Paņēmu dažus brīnumus par piemiņu ..skaisti esi racis.. ..tie brīnumi tika lietoti,kad senāk lika mazo-cetrkantaino šiferi...naglām..
|
|
| |
Shtein | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 20:35 | Komentāri # 8 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..tie brīnumi tika lietoti,kad senāk lika mazo-cetrkantaino šiferi...naglām Paldies par info 007 Man jau likās kur tik daudz viņu Tagad skaidrs...
Komentāru rediģēja Shtein - Otrdiena, 06.Maijā.2014, 20:37
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 20:48 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Shtein, paskaties te - Resurss
|
|
| |
Shtein | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 21:14 | Komentāri # 10 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Shtein, paskaties te - Resurss Paldies!, pastudēsim!
|
|
| |
|
Shtein | Datums: Otrdiena, 06.Maijā.2014, 21:54 | Komentāri # 12 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Katrā ziņā žēl ka nav paša braucamrīka.. Nu varbūt nākošreiz
|
|
| |
|
rukets | Datums: Trešdiena, 07.Maijā.2014, 10:21 | Komentāri # 14 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Shtein ( ) 13 kapeikas, stāvoklis lielākoties šausmīgs
Man patīk tās vecā parauga kapeikas, viņas labi saglabājas un katru reizi kad ieraugu to dzelteno maliņu sirds iepukstas straujāk, bet nu pagaidām rižiks vēl nedodas man rokā.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
Shtein | Datums: Trešdiena, 07.Maijā.2014, 21:24 | Komentāri # 16 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) Tā mazā nav mērkarote . Tā ir ausu tīrāmā uzparikte. Nu re kā izrādās vēl interesantāk nekā biju domājis Nebiju nemaz par tādiem dzirdējis Būs jāizmēģina
Quote rukets ( ) kad ieraugu to dzelteno maliņu sirds iepukstas straujāk, bet nu pagaidām rižiks vēl nedodas man rokā. Jā, tas gan..... Man ar vēl tie prieki priekšā
Quote Valduha ( ) Tieši tāpēc neesmu izracis vectēva sidrabu, ka viss pagalms pilns ar šiem štruntiem. Jātaisa pavasara talka Jāsavāc talciniekus un uz priekšu kā sēnes lai tik lasa
|
|
| |
|
|
Shtein | Datums: Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 22:27 | Komentāri # 19 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) Pirmās divas, liekas pavecākas Liekas ka kaut kas no šīs tēmas?:
Komentāru rediģēja Shtein - Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 22:28
|
|
| |
|
|
|
Shtein | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 12:14 | Komentāri # 23 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) Izskatās pēc maza "duršlāga" ar ko izzvejot 1 pelmeni ar anoreksiju sirgstošai meitenei...
Quote otomars ( ) Putu kāšamais ,vai tamlīdzīgs.
Jā, pēc kaut kā tāda izskatās, tikai tāds maziņš priekš putu kāšamā itkā tas dibens varētu būt pa dziļu.
|
|
| |
|
|