Nēģis
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 00:06 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| ..lai sumināts Nēģa kungs
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 04:32 | Komentāri # 3 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Jūs vaicāsiet, kas ir Nēģa kungs? Es jums pateikšu: veiksmīgs rakaris, gādīgs tēvs un vienkārši labs cilvēks. Tā teikt - trīs vienā! Tad nu esi sumināts šajā dienā! Lai manta rokās, bērni klausa un draugi novērtē! Priekā!
Un svētku galdam ieteikšu šādu recepti:
1. Svaigus nēģυѕ apber ar sāli, samaisa un atstāj uz 10-15 minūtēm. Pa šo laiku nēģi beidz kustēties. 2. Nēģυѕ es izvelku caur pirkstiem, tādejādi nοtīru lieko sāli un tad es tos lieku uz pannas. Sāli nο nēģiem var noslaucīt arī ar sausu lupatiņu. 3. Nēģυѕ cep uz sausas sakarsētas pannas 5-10 minūtes nο abām pusēm. Cepšanas ilgums ir atkarīgs nο nēģu lieluma, taču ir jāskatās, lai tie nepiedeg, bet apcepas brūni. 4. Kad nēģi ir apcepušies, katru saspiežu starp diviem virtuves dēlīšiem un kārtoju tos traukā pamīšυѕ. Lieku pirmo kārtu un tad nākamo kārtu lieku krusteniski. 5. Pielieku šķipsnu melno piparu graudu, pāris lauru lapas un pāris smaržīgos piparus, pārleju ar vārošu ūdeni un lieku cepeškrāsnī. Sautēju nēģυѕ 200 grādos kādas 40-60 minūtes, tad atdzesēju un lieku ledusskapī, lai sarecē.
Tas arī ir viss nēģu pagatavošanas noslēpums un nēģi sanāk burvīgi!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 04:35
|
|
| |
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 07:40 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Sveicieni dzimumdienā
|
|
| |
Gollums | Datums: Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 09:20 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Lai izdodas VISS un vēl mazliet !!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
motomix | Datums: Piektdiena, 01.Jūlijā.2016, 10:32 | Komentāri # 9 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Apsveiciens! Priekā!:)
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
|
|