Izklausās labs. Diemžēl mani ziemeļu ''reņģe'' tajā laikā gaida. Bet ziemeļbriežu ragus pret kūpinātu reņģi mēs varētu gan samainīt. Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Meilis, nav problēmu , dod ziņu kad brauksi garām , es jau 3šo gadu to ziemeļ bried rag gaid , bet nu jācer ka tu šogad vien kupl rag ievedis garam laižot no to ziemeļ valst.
Meilis, visas cerības uz tevi un lielo briedi. A mums jau iet vaļā.
Nu šitādas sīkaļas Meilis neuzskata par zivīm... ...viņš Norvēģijas fjordos visas zem 1m laiž vaļā... Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Ar dziļu sāpi sirdī jāatzīst, ka brieži šoreiz mani pievīla... bija pārāk daudz sniega.
Amigo, netici! Puika tikko stāstīja, kā Meilis klēpjiem ziemeļbrieža ragus no mašīnas mājās nesis... Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Amigo, netici! Puika tikko stāstīja, kā Meilis klēpjiem ziemeļbrieža ragus no mašīnas mājās nesis... Man jau arī viņš teica , ka sniegs pāri galvai un brieži paši ragus savācot.
Foršs pasākums, nākamgad varbūt sanāks vairāk redzēt. Pa ceļam uz Norgi noēdām pie Otiņa kūpināto reņģīti tā ka garšu nepaspējām sajust kad jau beidzās...Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!