|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 15.Aprīlī.2020, 10:26 | Komentāri # 151 |
Stāstnieks
Komentāri: 12296
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Tas tiesa, bet arī Tu neesi sapratis ka ir testi par valsts naudu un testi pa 80 eur. Interesanti kad tiks atklāts, cik tika veikti par tiem 80? Jeb pareizāk sakot, kad atklās cik bija lohu? Stipri šaubos, ka tādu saskaitīšanai, pietrūktu vienas rokas pirkstu.
Quote 007 ( ) ..vienam tirliņam uzlikti divi sodi pa 2000 eu.CORONA slimnieks,kurš nav ievērojis mājā dzīvošanu,bet vazājies apkārt.Nu ko lai saka,tikai idiotu valstī slimnieku tur mājā,nevis ievieto stacionārā,kā tas civilizētā pasaulē notiek.Četri miljardi iedalīti visam tam,bet nē,uz godavarda mājā atstāj.Rokas nolaižās par tādu valdības attieksmi.Tagad droši vien galvenais funktieris,kā naudu pa kabatām nemanīti sasist. Tādā gadījumā visa Eiropa un Amerika ir idiotu valstu kopums. Visur stacionē tikai un vienīgi pacientus ar sarežģījumiem. Ja organisms stiprs - tupi pašizolācijā. Nez kura ir tā, Tevis pieminētā, civilizētā valsts? Par "naudas sasišanu savās kabatās" nekomentēšu. Varbūt Tev ir vērts griezties pie psihologa...
Quote sālītis ( ) Vienu lietu gan es te nesaprotu. Kāpēc tāda frukta bildi, vārdu un dzīves vietu tur noslēpumā? Cilvēktiesības... ...personas datu aizsardzība. Tēma par kuru varētu diskutēt ilgi. Ja godīgi, tad ko tas mainītu? Vai Tu viņu atpazītu MAXIMA lielveikalā?
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
007 | Datums: Trešdiena, 15.Aprīlī.2020, 10:46 | Komentāri # 154 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..man ir ziņas no pavisam citas vietas,nevis to,ko publicē.. ..publiski nerakstīšu.Pievienots (15.Aprīlī.2020, 11:26) --------------------------------------------- ..nupat lasīju rakstu..veikalos pamazām sāk maksāt vairāk ar skaidru naudu...kāds secinājums?? ..es cenšos ar karti,protams ir kāda summa arī skaidrā naudā,,,kad karte tukša..bet pirkt vajag.. ..te nu lūk ir ...izolācija.. ..jāstrādā,bet ne visi to var..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Trešdiena, 15.Aprīlī.2020, 10:46
|
|
| |
sālītis | Datums: Trešdiena, 15.Aprīlī.2020, 11:44 | Komentāri # 155 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2315
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha () Cilvēktiesības... ...personas datu aizsardzība. Tēma par kuru varētu diskutēt ilgi. Ja godīgi, tad ko tas mainītu? Vai Tu viņu atpazītu MAXIMA lielveikalā? Mainītu gan! Vismaz visi tie, kuri to fruktu pazīst, zinātu faktu un būtu ar iespēju apmest šim milzu līkumu, lokālās sabiedrības brēciens liktu viņam ielīst un tupēt tajā karantīnā. Kas tās par cilvēktiesībām, kas slepkavu patur noslēpumā? Kur paliek tā degvielas pārdevēja cilvēktiesības? Šitādam toč uz pieres vajag zīmogu, lai tauta arī blakus pilsētas Maximā atpazīst! Bet par to testēšanu man ir savas domas. Vajadzētu pozitīva testa rezultātā katram nelaimīgajam kaut kādu kompensāciju, kaut naudas pabalstu, lai viņam nesanāk tikai tā karantīna ar visām izrietošajām sekām. Tagad daļa ar vieglajiem simptomiem savā ziņā noteikti ir ieinteresēti, ka viņiem karantīnas neērtības iet secen. Varbūt arī stimulēt darba vietas sūtīt darbiniekus un atklātos slimības gadījumos iegūstot kādas priekšrocības. Investēt aktīvā gadījumu izķeršanā.
|
|
| | | | | | | | | | |
007 | Datums: Trešdiena, 15.Aprīlī.2020, 21:06 | Komentāri # 165 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Meilis, ..ir tā..ir zināms triperis,kuru tagad uzdod par mēri.. ..protams ir sūdi lieli,bet,ne tik lieli,kā runā.. ..viss ok..piesardzību vajag..ir jārīkojas atbilstoši.. ..bet miljardi,,heheh,,tiek sadalīti..Valduha,,ejam abi pie psihiskā loga daktera..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 16.Aprīlī.2020, 05:56 | Komentāri # 166 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..ir tā..ir zināms triperis,kuru tagad uzdod par mēri.. Un tie blēži saka, ka par to nekas prātīgs nav zināms...
Quote 007 ( ) ..protams ir sūdi lieli,bet,ne tik lieli,kā runā.. Tas man skaidrs, jo Madonas pusē ne sūda nav!
Quote 007 ( ) ..viss ok..piesardzību vajag..ir jārīkojas atbilstoši.. Īsti nesapratu. Atbilstoši kam???
Quote 007 ( ) ..bet miljardi,,heheh,,tiek sadalīti.. Bet es tak teicu, ka vainīgi ir žīdi, masoni un CIP. Un nemaz nešaubos, ka miljardu dalīšanā iesaistīts arī Lembergs ar Šķēli!
Paldies 007! Tu man atvēri acis! Beidzot man viss ir skaidrs!
|
|
| | | | | |
rusij77 | Datums: Piektdiena, 17.Aprīlī.2020, 21:06 | Komentāri # 171 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Valduha, kā mēs "krievos" dienot vispār dzīvi palikām Protams ka "bebiki" tagad satrakojas, kļūst vardarbīgi, biš vairāk teļuks jāpablenž, dīvāns arī izsēžas, ko blenzīs tik daudz to teļuku , davaj sievu klapēt, nervi tak beigti Es savam puikam par to stāstīju, a ja ķurķī tiec, ko tad?, gadiem ilgi vienus un tos pašus purnus vienā telpā skaties, un tā gadiem. Kas ir pašizolācija divas nedēļas vai mēnesi, vispār nekas, bļin reklamē te visur šo nīkuļu vaidus
|
|
| | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 18.Aprīlī.2020, 10:50 | Komentāri # 173 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Valduhas atklāsme!
Tā veči! Beidzot man viss ir skaidrs!
Fakts Nr. 1 Kā zinām, tad Lielbritānijā tika nosvilināti vairāki 5G mobilo sakaru torņi, jo cilvēki domāja, ka tie arī un ir COVID-19 izplatītāji. Ja padomā, ka par 5G ieviesējiem Eiropā, sākumā uzmetās ķīnieši, tad tas ir tikai loģiski!
Fakts Nr. 2 Feisbukā izplatījusies ziņa, ka suņu čipošana bijusi kā eksperiments, lai varētu nočipot visu cilvēci! Un COVID-19 ir radīts, lai tā aizsegā, potējot cilvēkus, ievadītu arī viņiem mikročipus! Vēl trakāk - pote sen esot gatava, bet vēl esot problēmas ar pašu čipu slēptu ievadīšanu...
Teikšu godīgi, tā suņu čipošana man jau no sākta gala likās šaubīga. Drošs paliek nedrošs, savu suni nečipoju. Vismaz zinu, ka savā mājā varam sarunāties droši. Citādi ir ciemojoties pie Meiļa k-ga. Kad viņa krancis ir istabā, es turu muti ciet. Cik noprotu, tad arī rusij77 ir kaut ko uzodis, jo savu asinssuni uz rakšanas darbiem līdzi vairs neņem.
Tad nu, ieslēdzot savu analītisko prātu uz pilnu klapi, es visu sapratu! Abi šie fakti ir saistīti. Ar COVID-19 poti mēs tiksim nočipoti, bet ar 5G torņiem izsekoti un kontrolēti!!! Lai tie žīdu masoni no CIP nemaz necer! Dzīvs es viņiem rokās nedošos! Mēs - vecie boļševiki neesam ar pliku roku ņemami! Фашизм не пройдёт! Фашизм не пройдёт! Фашизм не пройдёт!
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 02:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|