|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | |
007 | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 18:44 | Komentāri # 781 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Ar nepacietību gaidīšu šīvakara diskusiju. Žēl, ka 007 apvainojies un klusē... ..es arī klusēšu..ja cilvēku,kam ir problēmas ar veselību,un nav covida testa..neuzņem slimnīcā..es klusēšu..testam jābūt pie uzņemšanas,,bet,,nav.. ..gaišā piemiņā,tie,kuri mirs deļ tādiem pajo'jiem,kas šo visu koriģē.. ..mūžīgi mūžos/..Āmen..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 19:15 | Komentāri # 782 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote 007 () cilvēku,kam ir problēmas ar veselību,un nav covida testa..neuzņem slimnīcā esmu dzirdējis, ka kovidšaubīgos un smagos gadījumos slimnīcas uzņemšanā ir atsevišķa nodaļa, kur slimnieku liek atsevišķi no citiem, kamēr pārliecinās, ka nav kovidpozitīvs. Un tas, manuprāt, ir tikai normāli, ka visus neliek bez pārbaudes.
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 20:39 | Komentāri # 783 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) esmu dzirdējis ..tad arī izej pagalmā,un paklausies..bez covid testa slimnīcā neuzņem..sprāgsti nost..''ĀMEN..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 20:40
|
|
| |
rukets | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 20:53 | Komentāri # 784 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Vot tieši pa šo iedomājos, kas atbildēs par dzīvībā, kas izdzisušas šīs kovidpanikas dēļ, ar ko šo cilvēku dzīvības nevērtīgākas- vēžinieki, sirds slimnieki, pašnāvnieki galu galā, kas iedzīti izmisumā dēļ šīs zarazas ierobežojumiem, bet protams ir jau viegli spriest, ja var sēdēt savās četrās sienās un trīcēt par savu ādu.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 21:25 | Komentāri # 786 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote rukets () kas atbildēs par dzīvībā, kas izdzisušas šīs kovidpanikas dēļ, ar ko šo cilvēku dzīvības nevērtīgākas- vēžinieki, sirds slimnieki, pašnāvnieki galu galā, kas iedzīti izmisumā dēļ šīs zarazas ierobežojumiem Pat ļoti labs jautājums, žetons Tev! Es ieteiktu likt atbildēt visiem tiem aprobežotajiem, kuri musina tautu ātri neapslāpēt infekciju un sabotēt pandēmijas apkarošanas pasākumus! Mēs tīri labi visi zinām tos kūdītājus! Un ko Tu iesaki? Un tie, kuri sēž četrās sienās, kas nemaz nav tik obligāti (var tak pa dabu staigāt cik tik patīk!) pasargā arī Tavu ādu, starp citu. Infekciju ir jāiegrožo kaut vai tā mazā iemesla dēļ vien, ka drīz vairs nebūs veselu mediķu, kuri spētu ārstēt! Un ja nebūs mediķu, tad nebūs medicīnas! Varēsi no plaukta ņemt "Medicīnisko enciklopēdiju" un pats sevi dakterēt!
Quote 007 () tagad ja covida testa nav..neved uz slimnīcu..sprāgsti nost.. Nezinu gan nevienu piemēru! Pameklē, varbūt FB troļļi kādu tādu ir sadzejojuši! Ja zarazu palaidīsim plašumā, tad sprāgs nost ar un bez testiem!
|
|
| | |
rukets | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 21:47 | Komentāri # 788 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Ne velti Einšteins teica, ka bezgalīgs ir tikai visums un cilvēku stulbums, ja dažiem iestāstītu, ka katram kurš grib apturēt kovidu ir jānomušī vismaz viens savs līdzcilvēks, lai būtu lielāka iespēja izglābt savu ādu, domāju ka daudzi to darītu, ieskaitot manu oponentu šajā diskusijā.
Pievienots (08.Decembrī.2020, 21:49) --------------------------------------------- Vēlreiz saku, nevienu neesmu lūdzis savu ādu sargāt, kāpēc uzbāžaties ar savu "laipnību"?
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 21:50
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2020, 22:35 | Komentāri # 789 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Tāaks..., ruket, vairākas reizes izlasīju, un tā arī īsti nesapratu, ko Tu ar to gribēji man pateikt. Kurš te kuru grib nomušīt? Vai Tu pats saprati, ko gribēji teikt? Nebaidies, neaiztikšu Tevi! Un Tu bez kovida esi vajadzīgs apkārtējiem, lai tos neaplipinātu. Tu esi vajadzīgs vesels, un lai būtu vesels, ir šodien jābūt mazliet, mazliet prātīgam. Vai varbūt Tu arī esi no tiem fruktiem, kuri komentāros raksta tekstus "Lai vecie mirst nost!"? Jā gan, esmu par Tevi vecāks, bet man apkārt ir arī savi tuvie cilvēki, kuri, savukārt, ir vecāki par mani. Lūk, es par viņiem baidos. Labu Tev vakaru, šodien pietiks. Vari šovakar teikt atkal šahs un mats!
|
|
| | | | | | | | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 10.Decembrī.2020, 13:50 | Komentāri # 797 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Paskatījos 2019. - 2020. gada gripas statistiku. https://www.apollo.lv/6926980....idemija Epidēmija sākās 2019. gada 30. septembri, beidzās 2020. gada 11. martā (protams nosacīti). Tātad 5,5 mēneši. Mirušo skaits - 14. Vidēji 2,5 mēnesī. Pirmo, ar Ķīnas vīrusu inficēto, Latvijā apstiprināja 2. martā. Tātad 9.5 mēneši. Uz šodienu miruši ir 304. Vidēji 32 mēnesī. Ko teiks "eksperti - virusologi"?
P.S. Es saprotu, ka noslīkst, nomirst no vēža, un autoavārijās bojā iet krietni vairāk cilvēku.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
rusij77 | Datums: Ceturtdiena, 10.Decembrī.2020, 14:57 | Komentāri # 798 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Es jau visu laiku velku paralēles ar spāņu gripu 100 gadus atpakaļ, tur arī otrais vilnis bija nesalīdzināmi lielāks, tieši tā pat cilvēkiem apnika baidīties, bija arī trešais vilnis, biš mazāks par otro, bet lielāks par pirmo, ja līdzības turpināsies, tad visu nākošo gadu varēsim šajā tēmā rakstīt komentārus. Nesanāca kā virusologam, bet par vēsturi No spāņu gripas gan mirstība bija nesalīdzināmi lielāks procents, 50 miljoni pa visu pasauli.
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|