savācos krāsaino-vakarā startēšu atpakaļ uz to vietu. lai neaizmigtu pa dienu ņemu un mājās malku paskaldīju Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
i bio :bimbat : . leiši un igauņi apsēduši mūsu pludmales. šodien novazājoos pa zināmām pludmalēm. pilnīgs kirdik-markas un liti +pa vissu apmākušos laiku šamējie [ļautiņi] bariem vien pikniko.neskaitot vēl pekonenus[somus] un citus vikingus. latviešus satiku tikaipāris cilvēkus. . ES SAPRASTU IGAUŅUS, BET KO TE LEIŠI DARA? pat salecos ar kautkādiem bibukiem-otro dienu viņi aktīvi atpūtās pludmalē[koda]. sāka vervelēt par melnajiem racējiem un makten agresīvi izlikās . kārtība tika ieviesta 20 min. laikā ar nelielu spēka un izvadīšanas runu palīdzību-protams bija vajadzīgs zvans draugiem. viens galā netiktu .savādāk nevar-viņi bļaustījās pa visu pludmali un nelika mieru pat igauņu bāleliņiem.igaunīši vispār netraucēja man ,tikai pieklājīgi painteresējās kā veicas u.t.t. aicināja pat pasēdēt mūs kompānijā[mazliet jau pasēdēju ar]pēc problēmu atrisināšanas.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
jautrības netrūkst,bet kārtība tiek uzturēta.neciešu nemiera cēlājus un viesracējus, kas taisa ziepes. lai gan roku tur kur reti kāda dzīva radība parādās.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
labi mans iet uz piemājas pludmali-kamēr lietainais nav uznācis. pēc stundas būšu atpakaļ.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
rezultāts-1ls 59sant+ tusētāju aizmirsts grils+ slapjš līdz pēdējai vīlītei. reāli pastaigāju minūtes 20.pārējo laiku pavadīju zem kokiem cerībā ka pāries lietus. starp citu jūra atkal uzskalojusi krastu ,pēc vakardienas pūtiena.bet lobi jau ir . rīt ar asistentu ralfu 149 viksim atkal medībās.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
šodien ar Spridzekli27 bijām izvilkušies sirojumā pa Lielupes krastiem, bija viens krogs pie viena jāizzvana, rezultātā krogā vakums, bet netālu krogam tiek vesta veco laiku zemīte no Dižpilsētas rātslaukuma, tur atradu it kā zelta, vai apzeltītu "zaponku" - tipa štelli ko franti lika pogcaurumā, blakus - peldētavā bik sarausām sīceni, un finālā ejot jau uz mājas pusi man pieteicās eleganta sudraba saktiņa rīt safoķēšu un ielikšu bilžas Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
es bišk nokavēju ,kad Salacgrīvā Luterāņu baznīcai taisīja bruģi. bija izrakuš ar kubotu ap 50 cm dziļu placi. a baznīcas tur bijušas vairākas vienā vietā. no ļoti seniem laikiem[kopš Salacgrīvas bīskapa pils laikiem-atrodas 30-40m tālak.],tagad interesējos uz kurieni aizveda to zemi.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
un ja nopietni -sāk apnikt pludmales. kaut kā aizrāvos par daudz . pilnīgi automātiski jau zinu kā skan igauņu kronas, senti un pārējās ģengas. tas jau aizgājis auto pilotā . tik daudz vietu ir atkal apzināts pa senatni, bet skuj viņu zin ko daru pludmalēs :doma1:.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
otomars - Tev vismaz pludmales, a es vispār nekur tagad neesmu bijis Nākamnedēļ iespējams labošos Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
Es rīt no rīta uz Plāņiem atkal gāžu! Turat īkšķus par normālu laiku un daudz dažādiem labiem atradumiem. Būšu tur visu dienu! Heh, kā arī jums veiksmīgu rītdienu - tie kuri brauc dabā!
šovakar braukšu skatīt kroga vietu-krogs sen pazudis un pēc vairākām kartēm izdevās saprast kur īsti bijis tas. vieta sena-nezin kā ar atradumiem būs. ceļi tur mainījušies neskaitāmas reizes, bet nu jau esmu piešāvies tos atrast kaut vai koki virsū. papētīšu apkārtni un demogrāfisko situāciju ,lai nerastos problēmas. jā un jāpaņem kāds Otomara štengrais [ar pīpiem piedevām.]- kā saka, jāveic zinātniski pētnieciskais darbs ar vietējām masām. Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
RAKT SEVIŠĶI NETAISOS. PASTAIGĀŠU UN PAZONDĒŠU. NEVAR TRAKOT -JĀPAPĒTA UN JĀPAFOČĒ. TAS IR MANA ROKAM CEĻA Nmr.1 TURPINĀJUMS :ausis:. CEĻU ATSTĀJU PAGAIDĀM MIERĀ- REZERVĒ :af:.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.