rokam?
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 09.Jūlijā.2010, 23:53 | Komentāri # 76 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) Rīt, labākie- Zemgales rakari taisīs kopistisku tūri pa dzimto novadu, turat īkšķus! gigigi...mans taa domaa,ka vidzemes speci ar negulees
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Sestdiena, 10.Jūlijā.2010, 14:03 | Komentāri # 79 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) Nu tad rīt salīdzinasim rezultātus nu man sodien nesanaaca,bet rit noteikti došos kariņu parakt.
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 11.Jūlijā.2010, 23:34 | Komentāri # 83 |
Balvu ielāde ...
| Quote (zigis) Protektoru uz vienas ass vairs neprasa vienādu, galvenais lai būtu izmēri vienādi. nu uz apskati gan prasa..vai ta ne?
|
|
| |
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 15.Jūlijā.2010, 21:04 | Komentāri # 85 |
Balvu ielāde ...
| vot sitaa mums sodien gaaja... Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
|
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 16.Jūlijā.2010, 09:06 | Komentāri # 91 |
Balvu ielāde ...
| Mes jau ar Daini divataa ijam,a tas MP agra pavasari Vsabaram bij traapikies.. Tyrpinaajums sekos.
|
|
| |
|
|
|
|
|
otomars | Datums: Svētdiena, 18.Jūlijā.2010, 23:51 | Komentāri # 97 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| redzi Nēģi, tā zemīte ir blakus mana švāģera dzimtas mājām. bet tā bedres vieta ir jau piemēslota[pateicoties atpūtniekiem] un smiltis arī savu dara.īsak sakot kad atbrauksiet uz manu pusi, tad aizvedīšu jūs uz to kraju un vis kļūs skaidrs. lieta tāda ka tur gar jūras malu ir gājis tā saucamais siru ceļš, bet ja nezin tad var meklēt vosals. jā un vēlkas-kur gan augstajās kāpās tādi akmeņi var rasties . tā nav skaļi apspiežama tēma,pats zini kāpēc .apkārtnē gan jau kas izlīstu, ja spole būtu lielāka,es uz dzelžiem vispār nekustināju ausis, tad jau uz priekšu netiktu.tur ir arī krievu un vācu armijas pozīcijas-karots nava bet sēdējuši abi tur ir.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
Komentāru rediģēja otomars - Svētdiena, 18.Jūlijā.2010, 23:52
|
|
| |
|
|
|