|
Ziedo vietnes attīstībai!
salidojums
| | | | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 10.Jūnijā.2010, 18:56 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| esssss,parrrr... ...laba vieta butu Lubānas ezers,,,,ta makskernieki nevareetu teikt,ka ....tut ribi netu
Komentāru rediģēja 007 - Ceturtdiena, 10.Jūnijā.2010, 18:57
|
|
| |
fakel | Datums: Ceturtdiena, 10.Jūnijā.2010, 20:01 | Komentāri # 5 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| A,jums tas salidojums latgalē vata nebij??? Vai kas tur bij.....
|
|
| | | |
gobi | Datums: Piektdiena, 11.Jūnijā.2010, 22:40 | Komentāri # 8 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Nu jau man ar brīvāks laiks parādījies :D Kkur Latvijas vidienē būtu labais, vai vairāk uz Kurzemi, tad noteikti aizlaistu apskatīt, un iepazīties ar visiem
|
|
| |
otomars | Datums: Svētdiena, 11.Jūlijā.2010, 01:07 | Komentāri # 9 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Nu tā cien. Racēju draudze! Kautkā jums pašvaki iet ar tām borģelēm. laiks sākt domāt reāli-jo biezāka lapotne ,jo labāk. .varat apvienoties kompānijās un braukt uz manu pusi. tas gan vairāk attiecās uz kluba biedriem un aktīvākajiem dalībniekiem .to ,lai lemj kluba Virsdirģents . .Vietas ar senu pagātni ir. garantijas nekādas~! neesmu pārbaudījis-visas, jo kontrolracienā ir rezultāti. tas gan ir atkarīgs no md.tālāk objekti 30 km radiusā . 1. ceļu vietas - 1 vakarā,pie manas mājas meža ceļš-7 km garumā,tāpat pludmale[agrāk sena ceļa vieta]+pirts. ceļa vieta jāpārbauda ļoti plašā radiusā. jo izskatās ka tur ir bijuši blakus posmi. 2. senas dzirnavas un mājvieta u.t .t.-tikai aplūrēju, pat neraku.paralēli braucam tālāk uz www2 noliktavu vietu[friču-tur ir arī senatne+ ww}. vanag !tur tu tādu kaifu saķersies, kā nekad .pie viena vēl būs jātestē viena vieta[aptuvenais virziens ir] ,kur krievu arm. sagāza friču noliktavu saturu. 3.labāk tagad pa krūmiem, nekā rudenī redzami[tad būs visur kartupeļu tīrumi],jo ir vietas kur tagad labāk 4. pirts visa tusiņa garumā[pie manis] + jūra+ PL. VECĀ NOSKALOTĀ CEĻA TESTS.5 5. VISU PROTAMS TAGAD NETEIKŠU.NEPĀRBAUDĪTU VIETU[-PROTAMS MAN ZINĀMU] -NAVALOM, BET GARANTIJU NEKĀDU.ES PARASTI EJU PĒC PRINCIPA-ŠEIT NEKĀ NAVA. NU JA KA! darba režīmu varu garantēt intensīvu-pat kost negribēsies.---aizmirsu mēs taču nekožam . BET VARAM BRAUKT ARĪ UZ ZEMESGALU ,LAI AR VANAGA PĪLĪTĒM UN BALOŽIEM PACIENĀTOS-NU JA KA !! TUR JAU VISĀDI KARASPĒKI GĀJUŠI-TĀPEC AUSTRIS VĒL JOPROJĀM KLUSS[TAS NO SENATNES- SENČU PĀRDZĪVOJUMIEM
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
Komentāru rediģēja otomars - Svētdiena, 11.Jūlijā.2010, 02:42
|
|
| | | |
Gollums | Datums: Svētdiena, 11.Jūlijā.2010, 08:45 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Es tā sēzž un šārīta karstumā štukoooo,kāpē tas Ōtomār kungs tā grib mūs noķert uz sav makšķer ???? Un ta man,kaut arī laukā jau akkkalīnās cepešpannna darbojas,pieleca - cien.god.bodniekgungam tā šamēj andel bod galīg laiž pēdēj burbul,siev noteikt bļau,ka kod saēduš veccco kažok un bērn dīc pēc jaun dator - bet ku ta nabadzīg bodniek lai ņem to čungur,ja iekš bod tik zirnekl vien dancooooo ...... Un ta redz,šamēj ir nodzins to liel skopum un nu velk mūs uz sav zelt raktuv viet - bet pats jaf noteikt berzē rok,ka tad sabrauks taut un nekkko neizrakuš,vismaz izķemmmēs šamēj bod Nu bet vispār,protams,plezīr vajag,sevišk,kad ir tik fein kompānij .Un varbūt ,ka izrokās kas vairāk par toooo slaveno bykovapieckapeik :mele2:!!!! Un god.Ōtomār,nakts vidū ,ar tīkl pār plec,nebridīs ūdenī debess zvan dzesēt un nebļaus,ka visād zar un dūņ traucē fišiņ ķeršanai ,jo kā tautā sak - sūdīg dancotāj arī paut traucēēēēe !!! Bet,vecooo zēn,neķer kreņķ,ja lob raksies mēs Tev to pušier neminēs.Kamēr būs skaidrā!!!!!!!!! Es ar abām rokām un kājem,un vēl šo to,par kopēj ļembast
|
|
| | | | | | |
007 | Datums: Pirmdiena, 12.Jūlijā.2010, 14:05 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Gribeetos gan pie Otomar k-ga aizlaist.bet ar taam finanseem ir galigi graavii ..bet nu laiks raadiis... ..tas Otomar Štengrais ir varen lappppssss...taa vot.. ...jaa,un pats Otomar k-ngs ar ir riktigs čoms..
|
|
| |
spridzeklis27 | Datums: Pirmdiena, 12.Jūlijā.2010, 20:57 | Komentāri # 19 |
Berluskoni
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| es ar tik par,viss tik atkarīgs no finansēm,labprāt paraktos pa Vidzemes pusi!
esmu tāds kāds esmu
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|