Probleem lietoshanaa - ACE 250
|
|
sipciks | Datums: Piektdiena, 10.Septembrī.2010, 12:09 | Komentāri # 1 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Sveiki! Man te taada probleema, ka tomeer iisti veel nemaaku salikt vinjam tos uzstaadiijumus. Piemeeram, uzlieku " visi metali" . Dzelzi ljoti jauki nem utt., bet kapara vadu vienkaarshi ignoree! Vienreiz iepiikstas un tad galiigs klusums, velc cik gribi paari.
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 10.Septembrī.2010, 14:06 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| ar kapara vadu vareetu buut probleemas..ari mans Safari reizeem neņem,tas laikam atkariigs no diametra..
|
|
| |
poooll | Datums: Piektdiena, 10.Septembrī.2010, 14:13 | Komentāri # 4 |
Censonis
Komentāri: 80
Balvu ielāde ...
| Moš aiznes uz garantiju - pasaki, kas par lietām, varbūt var kaut kādā veidā notestēt?
Latvijā nav bezdarbs, Latvijā vienkārši viss jau ir izdarīts!
|
|
| |
|
|
sipciks | Datums: Piektdiena, 10.Septembrī.2010, 23:21 | Komentāri # 7 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Nezinu, kaut kas tur liekas netā! Nometu zemē 2 sudraba ķēdītes - 1 ņem perfekti, otrai atkal, parādās vājš signāls un tad pazūd - bet ķēdīte riktīga ķēde! Vēl pamēģināšu, kas tur sanāk. Un tad vēl jautājums par augšējo skalu - pa kreisi dzelzis, pa vidu zelts&bronza, pa labi sudrabs? Vai tas tik tā tur sarakstīts? Jo sarūsējušu dzelzi rāda kā bronzu, sudrabu gandrīz kā kādu dzelzi utt. Un kāpēc reizēm signāls parādās, bet lēkā, ar pinpointu pat nevar neko atrast, neko nerāda, bet tā it kā ir? (un tā nav lāpsta vai dzelzs kurpju purngali) Varbūt jūtība par lielu uzlikta?
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
spridzeklis27 | Datums: Pirmdiena, 13.Septembrī.2010, 21:33 | Komentāri # 14 |
Berluskoni
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| man ar iesiku problemas bij tikai mitruma dēļ,a ta kapara vadus uz lauka ņem bez problēmām, katru reiz ka eju krāsainā maisiņs pildās
esmu tāds kāds esmu
|
|
| |
|
sipciks | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 16:07 | Komentāri # 16 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Man arī tieši tāpat - neko nerāda! domā ko gribi Varbūt pie vainas izolācija?
|
|
| |
|
|
sipciks | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 21:22 | Komentāri # 19 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| par tām ķēdītēm - zinu vietu 5x5m, kur viena tāda zelta pirms pāris gadiem pazuda, jau krustu šķērsu nostaigāju, bet nevaru atrast!
|
|
| |
sancho76 | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 21:30 | Komentāri # 20 |
Klaidonis
Komentāri: 3215
Balvu ielāde ...
| sipciks, kaut kur netā lasīju, bija tāds gadījums, viena ārzemju tante pazaudēja pieklājīgu briljantu, laukums arī nebija liels, viņa paaicināja palīgā cilvēku ar metāldetektoru, kurš paņēmu to laukumu un izlaida caur sietu, un atrada briljantu P.s. Vēl viens bezmaksas padoms, ja vēlaties atrast pazaudētu metāla priekšmetu zināmā laukumā, ejiet ar detektoru uz "pinpoint" līdz ar to būtiski palielināsies meklēšanas dziļums, štrunts ka nāks laukā visādi metāli, bet Jūs būsiet ieguvuši maksimālo meklēšanas dziļumu + jau pieminēju kaut kur, ja vieta ir perspektīva (laukums) tad norokam lāpstas tiesu grunts
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 21:33 | Komentāri # 21 |
Balvu ielāde ...
| a ar ķēdiitem ir dimba,,es ar savu ar pameeginaaju testeet uz smalku zelta keediiti,klusums ,neņem..fizikas likumi ibio..
|
|
| |
sipciks | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 21:34 | Komentāri # 22 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Es iedomājos - to visu zemi ar velēnu caur sietu
|
|
| |
|
sipciks | Datums: Otrdiena, 14.Septembrī.2010, 21:53 | Komentāri # 24 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Nezinu, tā ķēdīte bija uz kādiem 50 Ls + tur pārlaida pāri zāles pļāvēju. Zālē nekā nebija, tātad, vai nu palika zemē vesela, vai nu pa gabaliem (ap pašu asmens asi nebija aptinusies)! Bet NEKO neesmu atradusi (un citi arī ne)
|
|
| |
valdis35 | Datums: Svētdiena, 03.Oktobrī.2010, 12:27 | Komentāri # 25 |
Balvu ielāde ...
| nav skanas ace 250 tikai snac. kas varetu but par vainu?
|
|
| |