Jaunums no garreta.
|
|
|
|
|
spridzeklis27 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 16:48 | Komentāri # 4 |
Berluskoni
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| man ar tādu gribās
esmu tāds kāds esmu
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 22:07 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| nunu..cena cik zinu paliela...ta jau labaak explorer,vai terra 705 a.taa,jau verķis labs...
|
|
| |
Gollums | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 22:17 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Jāpagaida nedaudz kādi testēšanas atsauksmji.Ja būs labi,tad es a gribētu sev šo.Gribu savu E-Traku mainīt.
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 22:30 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Gribu ko citu.Vienu brīdi jau nopietni domāju par GOLDMAKSU - bet tas vairāk dr kā otrs aparāts,kaut gan paziņa iet arviņu visu laiku un nesūdzas.Traks pasūdīgs ar to,ka samērtā pašvaki ķer monētas un citus krāsainos,ja tuvumā ir dzelži.
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 22:54 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Gollums) Gribu savu E-Traku mainīt neesi iesnas noķēris?????????????? ..nu ,ja tā,ta mainam Tavu,pret manu..
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:02 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Sancho - kas tāds - BIORĀMĪTIS.......??? Pievienots (21.Septembris.2010, 23:02) --------------------------------------------- 007 - es Tev vienīgi pa r LIELU naudīnu varu pārdūt ....
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:09 | Komentāri # 19 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Gollums) 007 - es Tev vienīgi pa r LIELU naudīnu varu pārdūt .... par lielu naudīnu var ziloni nopirkt,, tikai naher viņš vajadzīgs???
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:11 | Komentāri # 20 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Gollums) kas tāds - BIORĀMĪTIS.......??? ...nus tas pats,kas te aprakstīts Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
Gollums | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:16 | Komentāri # 21 |
Balvu ielāde ...
| Ups - es labprāt staigātu tikai ar tādu rīkstīti,nevis vicinātos ar to pagali.Galvenais,ka nepamanāmi un viegli
|
|
| |
fakel | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:17 | Komentāri # 22 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| Man darbā vienam kabeļus šitā rāda.......
|
|
| |
sancho76 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:18 | Komentāri # 23 |
Klaidonis
Komentāri: 3215
Balvu ielāde ...
| Senos laikos tā visu atrada, dažādas rūdas raktuves un t.t. Man diemžēl rīkstīte neklausa Quote Cilvēkus var nosacīti iedalīt divās grupās. Ir cilvēki, kuriem sensorās spējas ir dotas no Dabas, tātad — iedzimtas. Lai konstatētu starojumu, viņiem nav vajadzīga rīkstīte. Viņi šo starojumu spēj redzēt pat ar acīm vai vienkārši sajust ar visu savu ķermeni. Viņiem arī atbildes reakcija ir iedzimta — parasti rīkstīte viņu rokās griežas. Otrā cilvēku grupa šo starojumu nejūt, bet, ja grib trenēties, tad ar laiku šo refleksa spēju var sevī izkopt. Tas ir tāpat, kā iemācīties spēlēt kādu mūzikas instrumentu. Jāmācās ibio! un nevajadzēs ne traktorus ne deusus
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 21.Septembrī.2010, 23:30 | Komentāri # 24 |
Balvu ielāde ...
| Quote (fakel) Man darbā vienam kabeļus šitā rāda....... ...rāda visiem,tikai nedaudz pie tā jāpiestrādā..man ar rāda ļooooti labi...taa,ka pamēgini,,un būs..
|
|
| |
|