Darbnīca
|
|
zigis | Datums: Otrdiena, 18.Jūnijā.2013, 23:12 | Komentāri # 76 |
ebay specs
Komentāri: 607
Balvu ielāde ...
| Quote (paligs) Redzu ar spoļu remontu sarežģijumi. Varbūt kādam ir nokauta. spole kura iet uz metallūžņiem. Varētu iedot nomēģināt remontēt , garantiju nedodu . Bet cerību gan. Tomēr lodēju jau no 1976 gada. Vienu vārdu sakot nekad nav gadījusies spole remontā, ja ir metama ārā esmu gatavs par velti mēģināt.
Rakstiet šeit pat.
Man ir tāda spole kura jau vienreiz ir remontēta un atkal beigta. Mēģināsi?
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Shtein | Datums: Pirmdiena, 29.Jūlijā.2013, 09:52 | Komentāri # 83 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote (paligs) spolīte pēc pirmās apskates
Tad jau tik gaidām gala rezultātu Lai viss izdodas kā iecerēts !
|
|
| |
paligs | Datums: Pirmdiena, 29.Jūlijā.2013, 13:03 | Komentāri # 84 |
Zintnieks
Komentāri: 443
Balvu ielāde ...
| Apmēram tā; salodējām, iepildiju silikonu, mazie tufiki uz katra vada, tad 3 kārtas resnākie tufiki ar silikonu, izveidoju formu epoksīdu līmei ( iepriekšējais meistars bija nogriezis ļoti zemu izolāciju - tā būtu vulkanizējis gumijas stiprinājumu.) Kaut gan epoksīdi turēja, bija tikai īsa un cieta pāreja (parastais kembriks). Tagad ir garāka un mīkstāka pāreja uz kabeli.
Pasaki, ko tu meklē , un es pateikšu, kas esi tu.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Garais | Datums: Pirmdiena, 29.Jūlijā.2013, 23:33 | Komentāri # 91 |
Balvu ielāde ...
| Klau, tā kembriku vieta tak nav cieta ko?
|
|
| |
paligs | Datums: Otrdiena, 30.Jūlijā.2013, 08:24 | Komentāri # 92 |
Zintnieks
Komentāri: 443
Balvu ielāde ...
| Quote (Garais) Klau, tā kembriku vieta tak nav cieta ko?
es ņēmu nevis kembrikus bet elektriķu vidū sauktos tufus. http://www.salvats.lv/main.php?lang=ru&catID=395&offset=0
Liku sešās kārtās un diametrus pakāpeniski. Manuprāt sanāca lokans jo pie pamatnes ielieti epoksidu sveķos un uz augšu paliek tievāks . Nodarbe ķimerīga bet domāju to ir vērts. Sildīt vajag ļoti uzmanīgi.Pievienots (30.Jūlijs.2013, 08:24) --------------------------------------------- parasti kembriki ir cieti / iepriekšējais meistars arī nebija ņemis vērā.
Nākošo kad remontēšu - pasūtīšu pie virpotāja veidni un vulkanizēšu no jēlgumijas .
Pasaki, ko tu meklē , un es pateikšu, kas esi tu.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Otrdiena, 21.Aprīlī.2015, 08:48 | Komentāri # 100 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Ak es nelaimes putns manai spolei nolūzusi austiņa... ...pielīmēju, un jau gribēju abās pusēs pielīmēt metāla šeibiņas, bet tad atcerējos, ka tā ir SPOLE, kurai metālu izmantot nevar. Ko lai es, nelaimīgais, iesāku?
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 21.Aprīlī.2015, 08:49
|
|
| |