Magnēts.
|
|
|
|
|
|
SalvatoreMundi | Datums: Trešdiena, 22.Jūlijā.2009, 15:49 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| pievilksanas speku mazaku par 200 nav verts njemt, naudas izsviesana. ar vienu magnetu mans kolega gada laikaa to atpelnija un vel vairak pat. var interesantas lietas sazvejot.
|
|
| |
|
|
Loner | Datums: Piektdiena, 24.Jūlijā.2009, 17:29 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Man ir 400 kg magnēts, pa 62 ls pirku. Teiksim tā - neesmu ar viņu atradis PILNĪGI NEKO. Tiesa gan, neko daudz arī neesmu izmantojis. Ir arī piepūšamā laiva, taču vēl lielāks ir slinkums. Bet stiprs kā sātans, pieliku pie traktora piekabes, pat pakustināt nebija iespējams vienatnē bez palīglīdzekļiem.
|
|
| |
SalvatoreMundi | Datums: Sestdiena, 25.Jūlijā.2009, 16:36 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| nu man nav pieredzes, ta ir manam kolegim. Antikwar-- Shnukurs
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 02.Martā.2010, 17:31 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| :D Quote (sancho76) bykova, es kā pirmo pamēģinātu akas, cik stroķu nav savā laikā samesti tur! Un pie reizes labs treniņš, pieiet arī nav problēmu, copē, tik ....un galvenais spaiņi........,spaiņi///..tuie vienmeer grimst..a cita nekaa parasti nav.....................
|
|
| |
|
|
|
|
|
StreetDog93 | Datums: Ceturtdiena, 04.Martā.2010, 22:22 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Kam tev dīķīti?
|
|
| |
|
|
bykova | Datums: Ceturtdiena, 04.Martā.2010, 22:50 | Komentāri # 21 |
Latgales rakaris
Komentāri: 700
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) bykova, es kā pirmo pamēģinātu akas, cik stroķu nav savā laikā samesti tur! Un pie reizes labs treniņš, pieiet arī nav problēmu, copē, tik biggrin Pēc pagājušā gada vasaras alerģija pret akām. 3 stundas smēlām - lūk rezultāts: No krāsainā 2 alumīnija kannas vāki, siļķu bundžas un viena šautenes patrona. Rokas trīs dienas pēc dūņas smirdēja
|
|
| |
|
|
|
|