Magnēts.
|
|
|
|
|
fakel | Datums: Pirmdiena, 15.Martā.2010, 22:57 | Komentāri # 29 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| par to es ar baidijos....
|
|
| |
|
007 | Datums: Otrdiena, 25.Maijā.2010, 17:30 | Komentāri # 31 |
Balvu ielāde ...
| Quote (bykova) Tā ja laiks būs ok, svētdien braucu uz Viļakas ezeru svaidīt magnētu. ..laiku sola labu uz nedeelas beigaam.. .lai veicaas,//
|
|
| |
|
|
fakel | Datums: Otrdiena, 25.Maijā.2010, 18:57 | Komentāri # 34 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| Quote (bykova) Vanags, Nedaudz uzgaidi, jo pagaidām cik esmu testējis neko tā arī nēesmu noķēris. Ta jau sāku domāt, ka 70Ls izsviesti pa velti bimbat Ja jau, kas būs ta gan jau palielīšos cool Vienam čomam meklēju laivas enkuru pa 24Ls.... bij pakāsis. http://www.youtube.com/watch?v=jbQ7zfrw_6c
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Maijā.2010, 15:51 | Komentāri # 41 |
Balvu ielāde ...
| bykova, aizlaid labaak uz Aivieksti pie Švāna tilta,un pameklee vietu,kur krievu karaspeeks forseeja upi,tur friči konkreeti viņus apsliicinaaja,taa,ka mantai arii jaabut upee.
|
|
| |
|
007 | Datums: Pirmdiena, 31.Maijā.2010, 19:48 | Komentāri # 43 |
Balvu ielāde ...
| Quote (bykova) 007, Ta jau tevi ar varētu pa ceļam savākt? nu ja Tu no Rezeknes uz Švānu caur Ērgļiem brauc...tak jau nesanaak pa ceļam..
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Nor | Datums: Piektdiena, 05.Aprīlī.2019, 20:16 | Komentāri # 50 |
Vietējais guru
Komentāri: 110
Balvu ielāde ...
| Quote SalvatoreMundi ( ) pievilksanas speku mazaku par 200 nav verts njemt, naudas izsviesana. ar vienu magnetu mans kolega gada laikaa to atpelnija un vel vairak pat. var interesantas lietas sazvejot
dzeru otru aliņu un panesās doma par magnētu, jo bradāt pa svešiem laukiem ar Md bail, bet blakus netālu upīte tek... ) magnet domāts 200 kg? šo 150kg var atraut,auklā iesietu ,no nogrimuša traktora?:) un, kas jādara,ja pieķeras kāds granātābols ?:D es bastoju fiziku un ķīmiju skolā..
Komentāru rediģēja Nor - Piektdiena, 05.Aprīlī.2019, 21:04
|
|
| |