|
Ziedo vietnes attīstībai!
Spole xterra705
| |
JanisK | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2019, 18:19 | Komentāri # 1 |
Zintnieks
Komentāri: 361
Balvu ielāde ...
| Kādu spoli vislabāk ņemt priekš monētām? Kaut ko no Nel Tornado? Kā tur at to dziļumu ir tā kā raksta, ka palielinās vai tikai reklāmas murgošana? Pievienots (12.Augustā.2019, 18:20) --------------------------------------------- Vajadzētu jau domāt pat niknāku verķi, bet varbūt vēl šito pašu var, mazliet labāk nokomplektēt.
|
|
| | |
JanisK | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2019, 20:27 | Komentāri # 3 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Nu jā, it kā jau baigi nesūdzos, bet gribētos paņemt kādu lielo spoli, tīri laukiem. Pievienots (12.Augustā.2019, 20:53) --------------------------------------------- Nu, tā tīri tehniski, tu Nēģi esi ļoti pieredzējis, interesē vienkārši, ko tu ieteiktu laukam. Skatos, ka var nopirkt par 100€, 200€, 260€, kur tā fiška. Ko izvēlēties NEL vai Coiltek. Pievienots (12.Augustā.2019, 20:58) --------------------------------------------- Modeļu tik daudz, bet nesaprotu, ko vajadzētu.
|
|
| | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 16.Augustā.2019, 21:21 | Komentāri # 7 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| .. ...minelabam ideālais ir ..tikai coilteki..esmu izgājis visu sēriju..30//50..505....70./705....safari....bija visādas spoles..,,,bet Minelabam...lai arī dārgi....COILTEK....,,un tikai..ir Nel izmēģināts....ir vēl kitajozo.provēts...Coltek.prieks minelaba.. ...Nēgģi,,,ok....pastāsti argumentus..Pievienots (16.Augustā.2019, 21:25) --------------------------------------------- ..un šis mans posts..nenoturājos..esmu aizgājis..itkā..no šī foruma.....bet,,,pateicu savu,,,jo nevarēju noturē ties,ka muļķības runā..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | |
JanisK | Datums: Sestdiena, 17.Augustā.2019, 09:58 | Komentāri # 9 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Piemēram, morex no coiltek piedāvā tikai 15" spoli, milzīga. Vakar pilnībā sapratum, ka 9" koncentriskā ir pilniga miskaste, nezinu, kas ar to rok, bet es viņu iebāzīšu dziļi, kaut kur. Vakar uzliku atpakaļ 10.5" oridžinal, viens un tas pats tīrums, viens un tas pats laiks, aptuveni 2.5h, iepriekš 1monēta un tā pati liela, tuvu zemesvirsai, vakar 9monētas, sapuvušas, mazas, lielas. Nerunājot nemaz kā Kašātājs mani atstāja jaņos, kad bijām uz naudīga tīruma un bija palikusi virsū koncentriskā spole.Pievienots (17.Augustā.2019, 10:00) --------------------------------------------- Skaidrs, ka koncentriskā domāta piesārņotām vietām, bet tik un tā, tās darbības dziļums, mani nepārliecina nemaz, jāmēgina notirgot.
|
|
| | |
JanisK | Datums: Sestdiena, 17.Augustā.2019, 16:41 | Komentāri # 11 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Man tā galīgi nepatīk, iepriekš šad tad ar to pastaigāju, eksperimenta pēc, tagad jau diez gan ar koncentrisko nostaigāju, nu nepatīk man tā, daudz labāk man šeptējās ar parasto. Var jau būt, ka esmu paslinks, lai raktu sūdīgus signālus, par cik monēta ir dziļāk, nekā spole kvalitatīvi strādā, tā tad var uzskatīt, ka vaina racējā.
|
|
| | | | | | | | | |
Valduha | Datums: Svētdiena, 18.Augustā.2019, 21:55 | Komentāri # 20 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Strīdēties par ražotājiem ir tikpat stulbi kā, piemēram, kas labāks audi vai VW. Negribētu piekrist. Ražotājam ir nozīme. Un nozīme ir sīkumos - kontaktu izturībā un hermētismā un tamlīdzīgi. Visādā ziņā viens labs paziņa - datorspeciālists nosauca firmas, kuru portatīvos datorus var droši pirkt. Galvenā atšķirība esot tieši kontaktos, kuros liek flešku un lādētāju, un klaviatūrā. Viņa nosauktajiem, tie "mirst" kopā ar datoru, bet citiem krietni ātrāk. Man vecajam stacionārajam datoram ir IBM monitors un klaviatūra. Pirms gadiem 12 radinieks, kurš strādā CSSD galvenajā kantorī, atveda kā norakstītu. Klaviatūra 3 reizes smagāka par parasto (domājams, maksāja arī 3 reizes dārgāk). Tas spečuks teica, ka šis monitors un klaviatūra ir mūžīgi... Šovasar kārtējo reizi faktu, ka jāsamaksā par i-netu, atcerējos tikai tad, kad tas bija atslēgts. Aizbraucu uz Madonu pie bračkas, lai veiktu maksājumu no viņa datora. Gandrīz pieeju ibankai nobloķēja. Izrādās, ka klaviatūras taustiņi jāspiež krietni stiprāk, nekā pierasts, jo citādi atsevišķi burti nereaģē. Domāju, spoles šai sakarā nebūs izņēmums. Pirms pāris gadiem Ikars ieteica, lai noņemot plastmasas aizsargu spolei, jo tur būšot pilns visādu sūdu. Paklausīju, noņēmu - sterila vide, ne mazākās drazas. Kas man par spoli, pat nezinu. Uzticējos Ikara ieteiktajam variantam. Cepuri nost! Vienīgā jūtīgā vieta bija stiprinājuma austiņas. Tām krūmāju slodze nepatika. Pielīmēju papildus stiprinājumus no DVD diska kārbas - perfekti. Pagājušogad pie Vanaga pavasara salidojumā viens no kolēģiem ievēroja, ka spolē ir plaisa. Nezinu, vai nu pats pa dzērumam biju uzkāpis, vai Meilis Nekādus "gļukus" nejutu. Uzlēju superlīmi, un staigāju vēl šobaltdien. Tā, ka ražotājam IR nozīme!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|