XP Gold Maxx Power
|
|
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 04.Martā.2010, 22:17 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| un kaapeec domaa ,ka tiesi sis??
|
|
| |
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 04.Martā.2010, 22:34 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| par displeju pareizi,nafig nevajag,,nu par to paareejo es atturos ko teikt..
|
|
| |
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 04.Martā.2010, 22:48 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Trešdiena, 29.Septembrī.2010, 21:33 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Pats neesmu ar šamējo darbojies,taču arī ir funktieris par viņu.Manam kolēģim šis ir un pēc viņa teiktā un redzot kā viņš ar šo darbojas,tad arvien vairāk sliecos uz šamējā pusi - vislielākais pluss ir tas,ka viņš ideāli ņem monētas un krāsaino starp dzelžiem.Daudzas reizes ir bijis tā,ka kādā vietā veči izstaigā ar saviem aparātiem,bet nekko neatrod - iet viņš ar savējo goldmaksu un ceļ monētu pēc monētas.Bet tas nu tā - skats no malas.Un vēl viens liels plus par labu šim aparātyam ir tas,ka vīņš ļoti ātri apstrādā signālu un ātri pāriet uz nākošo.Piem.ETRAKAM- tas ir stipri lēnāks un pat ļēni ejot var mierīgi paiet garām lietiņai.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 07.Oktobrī.2010, 22:14 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) ja ne,tad laidīšu pie kurratu puikām. man taa skiet ,ka šamējiem ir visleetaak.. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 07.Oktobrī.2010, 23:39 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) aizrakstīju šamējiem-vienīgi jākuļas uz Tallinu. redzēs ko šie atrakstīs-varbūt ka Pērnavā arī ir kāds dīleris. cerams ,a rakstiiji angliski???krieviski viņi ne bumbum.. ..un nav obligaati uz Tallinu,,,ja gadijumaa kaads paziistams dziivo Valgā,ta pa pastu šie ar mieru suutiit,ta tik vien,kaa jaaizbrauc..es jau ari ar viniem bazareeju gadus 3 apakaļ..bet nu beigaas pirku tepat.
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 13.Novembrī.2010, 19:40 | Komentāri # 17 |
Balvu ielāde ...
| nu i ko....apsveicu ,,lai Tev veicaas..paaris dienas atpakaļ redzeeju sito aparaatu darbaa..nu neko jau,,bet uz briinumiem neceri..
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|