Jūrmalas ķemme!
|
|
Arkls | Datums: Pirmdiena, 28.Jūnijā.2010, 00:34 | Komentāri # 1 |
Vietējais guru
Komentāri: 108
Balvu ielāde ...
| Sveiki visiem meklētājiem! Par cik esmu Iesācējs Jūsu rindās, vēlos apjautāties. Šodien, vai nu jau vakar :), biju iemēģināt Majoru pludmalē savu jauno Minelab xterra. 1h laikā man divi atpūtnieki pajautāja vai man neesot bail, jo esot aizliegums lietot pludmalē šos rīkus? Nekur netā neatradu info par šo tēmu. Tad nu jautājums: Kā tad ir ar to meklēšanu Jūrmalā? P.s. Guvums 1h laikā 1.25 LVL un jauna smaržas pudelīte manai meitenei!
Rakt vai nerakt? - Tāds ir jautājums!
|
|
| |
|
|
|
|
MaKo | Datums: Trešdiena, 20.Aprīlī.2011, 11:20 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Kā ar pierīgas pludmalēm? Nesiesies klāt?
|
|
| |
|
zvengelis57 | Datums: Trešdiena, 20.Aprīlī.2011, 16:42 | Komentāri # 8 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| Nav ne licenzes vajadzigas, ne ari ar likumu kur kas ir aizliegts! privatipashumi cita lieta,,. Tie fruktini kas sienas klat ir tik tadi skaugi,- ja pashiem aparata butu noteikti tad viniem tads likums nebutu~!
|
|
| |
Spiky | Datums: Piektdiena, 13.Jūlijā.2012, 22:04 | Komentāri # 9 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Es par šo jautājumu arī iedomājos. Bet savā galvā domāju, ka cilvēki ar MD dara labu darbu it īpaši pludmalēs savāc kurķīšus un visādu citādu drazu, kas var būt arī bīstama citiem pilsoņiem. Ja kāds piesienās tad tiešā skauģi. Bet,ja nu kas vajag teikt, ka meklē sev piederošu mantu piem. [Ģimenes relikviju :D] ko esi pazaudējis piem vakar un palūdzis draugam md.
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| |
Garais | Datums: Piektdiena, 13.Jūlijā.2012, 22:51 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Spiky) Bet,ja nu kas vajag teikt, ka meklē sev piederošu mantu piem. [Ģimenes relikviju :D]
Jā, vakar biju ar visu brondzas svečturi sauļoties un pazaudēju. :D
|
|
| |
|