Arī manā specializētajā grāmatu plauktā izrādās ir šāda, zināju ka interesanta , bet ka tik -to nu gan nē. Барон Ф.Ф. Врангель. Руководство Для Плавания из Кронштадта во Владивосток и обратно.Издание Главного Гидрографического Управления. Выпуск 1. С-Петербург 1899. Tā jau stāvoklis ir labs -tikai aizmugurējais vāks pazudis Pirmais izdevums tomēr paliek kā pirmais. Par 4.izdevumu no 1909 gada jau prasa 50000 rubļu. Cik dabūju zināt jau 4gadus atpakaļ ,4daļa tika pārdota[Pēterburgā] par 39000 rubļiem . Par grāmatu-saite kaut kā pazūd-tāpēc nokopejat grāmatas nosaukumu un iemetiet googlē.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Esmu jau pa i-netu šo seriālu skatījies. A kas attiecas uz grāmatelēm-es jau kopš bērnu dienām esmu vācis visādas grāmatas. Kaut kas jau ir vēl palicis un kautkas ir aizgājis. Vēl viena interesanta bija 1772 Tallinā iespiesta bībele-ritīgi bieza ,ar abām rokām turama-ādu apvilktos koka vākos un pat aizkabināmie no bronzas bija palikuši.Pusnakti sēdēju pie skolas zem ar brezentu apsegtas makulatūras kaudzes kamēr atradu[redzēju ka to uz skolu makulatūrai atnesa viens kadrs].Mācījos es tad 7.klasē. Mājnieki šādus pasākumus parasti atbalstīja, jo tas mums asinīs .Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.