It kā izgatavota vācijā un izmantota čaklāko biedru apbalvošanā Informācija skopa.Arī katalogos pagaidām neatradu.No zemes Tu esi nācis,par zemi Tev jāpaliek.
It kā izgatavota vācijā un izmantota čaklāko biedru apbalvošanā
Ā, tad jau pirmās brīvvalsts laiku ražojums. Man vienai radiniecei bija līdzīga - arī par sasniegumiem lauksaimniec;ib;a.Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Precīzākie svari mūsu miestā ir veikalā.Rīt pa dienu nosvēršu.
Pievienots (30.Augusts.2013, 18:53) --------------------------------------------- Sanāca man ritīgs aplauziens ar to monētas svēršanu.Aizgāju uz veikalu.A tur svari neko smalkāku par veseliem gramiem nerāda. Labi, ejam uz aptieku.Tur taču jābūt precīziem svariem-kā aptiekā.A tur Zāles vairs uz vietas neizgatavo un aprīkojums likvidēts. Neko sēdos vāģī un braucu uz Valmieru uz lombardu svērt mantu Medaļa sver 32,42g
mans 200 komentārs atradu iemeslu.No zemes Tu esi nācis,par zemi Tev jāpaliek.
Skaidrs, medaļa nav monēta, acīmredzot svars var atšķirties par dažiem gramiem. Lai nebūtu jābrauc 200 km, var iegādāties, kaut vai Ebay elektriskos svaru, nav dārgi sākot no 8 ls un uz augšu, ik sevišķi ja nodarbojas ar monētām ļoti noderīga manta. Piemēram man nesen atnesa viens cilvēks maisiņu ar monētām un apgalvoja ka visas atrastas vecā skapī, kaut gan viena 25 kapeikai svars atšķirās gandrīz par 2 grami....